Στοίχημα: Κερδίζει η Οέστε

Με το βλέμμα στραμμένο σε Αγγλία και Βραζιλία συνεχίζεται σήμερα η στοιχηματική προσέγγιση της ποδοσφαιρικής δράσης. Σε ό,τι αφορά το Μεγάλο Νησί, η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στους αγώνες για το Λιγκ Τρόφι, ενώ στη Βραζιλία υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Β’ κατηγορία. Επιλογή προκύπτει και απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των αγώνων σε πραγματικό χρόνο, στην ενότητα πάμε στοίχημα live!

Άσσος στη Βραζιλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Οέστε – Φιγκεϊρένσε, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.92. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Η Οέστε «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), στις δύο τελευταίες εκ των οποίων κέρδισε, ενώ η Φιγκεϊρένσε έρχεται επίσης από δύο διαδοχικές νίκες και μετράει μόλις μια ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση και έχουν ελπίδες για την παρουσία στην τετράδα και την άνοδο (-1), ενώ η Φιγκεϊρένσε παλεύει για την παραμονή, αφού βρίσκεται μόλις στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν το ματς, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Το παίρνει η Σριούσμπερι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σριούσμπερι – Γουόλσολ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.05. Είναι αναμέτρηση για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, με τη Σριούσμπερι να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, αλλά τη Γουόλσολ να θέλει διακαώς το ματς. Οι γηπεδούχοι έκαναν 2/2 νίκες στα προηγούμενα ματς του γκρουπ με Κόβεντρι Σίτι (2-3 εκτός) και Γουέστ Μπρομ (3-0 εντός), βρίσκονται δίκαια στην πρώτη θέση και σήμερα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Έρχονται απ’ το εμφατικό εντός έδρας 5-0 επί της Άλντερσοτ για το Κύπελλο, σήμερα έχουν το προβάδισμα κόντρα στη Γουόλσολ, που χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Κόβεντρι για να πάρει την πρόκριση. Εξαιρετική εντός έδρας φέτος η Σριούμσπερι, μετράει 9 νίκες σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, θεωρούμε ότι δε θα χαριστεί στον αντίπαλο. Επιλέγουμε άσσο.

Ανώτερη η Πιτέρμπορο

Μένουμε στο Λιγκ Τρόφι και πάμε στην αναμέτρηση Κέιμπριτζ – Πιτέρμπορο, όπου επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.30. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, καθώς η Κέιμπριτζ συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία (League Two), ενώ η Πιτέρμπορο στην Α’ Κατηγορία (League One). Λιγοστές είναι οι ελπίδες πρόκρισης για την Κέιμπριτζ, καθώς θέλει τη νίκη επί της Πιτέρμπορο, παράλληλα οφείλει να καλύψει τη διαφορά γκολ μαζί της (-1 με +2) και την ίδια στιγμή περιμένει νίκη της Νορθάμπτον επί της Σαουθάμπτον U21. Από την άλλη πλευρά η Πιτέρμπορο παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού βολεύεται και με την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, δε θα «χαριστούν» στον αντίπαλο, ποντάρουμε στο διπλό.

Χαμηλό σκορ στη Σικελία

Κλείνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ορλαντίνα – Νεπτούνας για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου επιλέγουμε Under 151.5 σε απόδοση 1.87. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ. Η Ορλαντίνα είναι μια απ’ τις χειρότερες ομάδες στο μέχρι τώρα τουρνουά, μετράει 4/4 ήττες, τελευταία εκ των οποίων το «βαρύ» 88-47 εκτός έδρας απ’ την Τενερίφη. Υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Νεπτούνας απ’ τη Λιθουανία, η οποία μετράει 3/4 νίκες, τελευταία εκ των οποίων το απίστευτο 114-73 επί της Γκαζιαντέπ! Οι Ιταλοί μετρούν τα χαμηλότερα σκορ της διοργάνωσης, σήμερα δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι, επιλέγουμε το Under 151.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.