Ισοπαλία ο Άγιος Γεώργιος

Την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων το μεσημέρι της Κυριακής στην έδρα του με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Τερψιθέας για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο 15′ λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Άγιου Χρήστος Γούσιας εξουδετέρωσε πέναλτι.

Στο 30΄οι γηπεδούχοι πήραν “μπροστά” και στο 30 έπειτα από κάθετη πάσα του Καρακώστα Β. ο Φαδάκης βρέθηκε τετ α τετ και με υποδειγματικό πλασέ έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με Γούναρη και Φαδάκη, με πιο σημαντική αυτή του 70΄όταν ο Γούναρης κέρδισε πέναλτι στο 70′ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημακόπουλος, όπου και αστόχησε να διπλασιάσει τα τέρματα και παρέμεινε η ισοπαλία εως το τέλος.

Η Σύνθεση

Ένωση Αγίου Γεωργίου (Θαν. Γιαννούλης): Γούσιας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Καραλόπουλος, Γούναρης Πελεκάνος, Θανόπουλος(45′ Καρακώστας Απ.), Δημακόπουλος (75′ Σακελλαρίου), Μπασδάνης, Φαδάκης, Καρακώστας Β.(90′ Δημουλάς)