Ήττα στην πρεμιέρα για τον Αθλητικό…

Πρεμιέρα είχαμε και για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού η οποία αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Αλμυρού.

Τα κορίτσια έχοντας και το άγχος της πρεμιέρας δεν μπήκαν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι, σε αντίθεση με την ομάδα του Αλμυρού που αν και μικρότερες σε ηλικία μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο τους το πολύ καλό σερβίς κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο σετ εύκολα με σκορ 14 – 25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Αθλητικού ξεκίνησε μένοντας και πάλι πίσω στο σκορ με τον Αλμυρό να προηγείται με 2 – 8, σε αυτό το σημείο και μετά από το ταιμ άουτ που πήρε άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι καταφέρνοντας να φθάσει το σετ στα ίσα κάνοντας το σκορ 23-23, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τους δύο τελευταίους πόντους και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Αλμυρού να έχει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο κατάφερε να κρατήσει και να πάρει το σετ 21 – 25 και τη νίκη με 0 -3 σετ.

Σύσσωμη η ομάδα του Αθλητικού ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και βοήθησε την ομάδα να ανακάμψει και να δούμε δύο δυνατά σετ.

Α.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μανετζής Χρήστος): Ντόβα Ευτυχία, Δασκαλοπούλου Βαΐτσα, Σταματίου Βάσω, Αλεξίου Θώμη, Αράπη Δήμητρα, Βασιλοπούλου Εφηλία, Μόκκα Ρένια, Μπιζούλα Ελένη, Μπύρου Μαριέττα, Οικονόμου Μαρία