Πρώτη ήττα για την Δόξα…

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής η Δόξα Υπέρειας η οποία ηττήθηκε με σκορ 0-2 στην έδρα της από την Αναγέννηση Ζαππείου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο καλές στιγμές με τον Πολύζο στο 20′ και στο 30′ δίχως όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Εν τέλει οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 40′. Στο δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 68′ όμως το σουτ του Πολύζου σταμάτησε στο δοκάρι του Γκατζανά, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα η Δόξα σκόραρε με τον Θανάση Δημητρίου όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και έτσι παρέμεινε το 0-2 μέχρι την λήξη.

Οι Σύνθεσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Τραμπάκουλος, Δημητρίου Απ., Τσακουρίδης, Γκατζόγιας, Δημητρίου Θ. (81′ Κοτσίλης), Καλφόγλου (85′ Τριανταφύλλου), Πολύζος, Γεωργόπουλος.

Ζάππειο (Γιώργος Κόντης): Γκατζανάς, Κοδέλι, Μαρβατάι, Ζαχαριάς, Αθανασίου, Παυλίδης, Χουσενά, Τσιγάρας, Φυτιλής, Παπανικολάου, Χριστοδούλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Κουμάρογλου Τζήκας.