Με τον Βαΐτση μπροστάρη πήρε το ντέρμπι ο Άρης!

Σκοράροντας δύο τέρματα σε καίρια χρονικά σημεία με “δράστη” τον Ρούλη Βαΐτση (σ.σ ένα στο τέλος του πρώτου μέρους και ένα στην αρχή του δευτέρου) ο Άρης Διλόφου κατάφερε να πετύχει την νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στον Α.Ο. Ναρθακίου και έτσι έφτασε τους επτά βαθμούς σημειώνοντας παράλληλα την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.
Από την άλλη το Ναρθάκι παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει, εν συνεχεία οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες.
Εν τέλει στο 44′ ο Καρακώστας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βαΐτσης με κοντινή προβολή νίκησε τον Αποστολάκη και πέτυχε το 1-0 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το καλημέρα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Βαΐτση και πάλι να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν στο 48′ ο Σουλιώτης έκανε την σέντρα και ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 70′ με σκόρερ τον Θανάση Τσούλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μισαηλίδη και με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες του κ. Τάκη Ρόφαλη είχαν εκ νέου απάντηση καθώς έπειτα από κλέψιμο του Λεβέντη στον χώρο του κέντρου και όμορφη πάσα στον Βαΐτση αυτός έκανε την σέντρα και ο Λάμπρου με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το 3-1 σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Χαμορούσος, Σακελλαρίου, Συργκάνης, Σουλιώτης, Μπανιάς, Καρακώστας, Δημουλάς, Ρεντινόπουλος (70′ Λάμπρου), Καραχάλιας (55′ Λεβέντης), Βαΐτσης Ρ (90′ Καρακικές).

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Καπετάνος (65′ Πάνος), Γιαντσίδης, Λελεντζης, Κατσικόπουλος, Μπούσιος, Κράβαρης, Τσούλης Δ., Τσούλης Θ., Μισαηλίδης, Αγγελάκης (46′ λ.τ. Κόκκαλης).