Πύρρειος νίκη για την Θύελλα!

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η Θύελλα Βασιλί η οποία επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Αγίου Γεωργίου.

Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 6 βαθμούς ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους.

Στα της αναμέτρησης η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 25′ όταν έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κούρο ο Ακρίβος βγήκε νικητής στην μονομαχία με τον Δημακόπουλο και με προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Κούρο αυτή την φορά να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τρίγκα.

Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι και να βγει με αξιώσεις μπροστά και στο 78′ κατάφερε να μειώσει με δυνατό σουτ του Θανόπουλου έξω από την περιοχή.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αρχικά στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λεωνίδας Βαΐτσης ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Θύελλα να παίρνει ακόμη ένα τρίποντο.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασίλι (Γιώργος Αλεξίου): Νικολόπουλος, Λιτσόπουλος, Μπόγκας Θ., Μπόγκας Θ., Τριανταφύλλου, Κούρο (66′ Αγγελόπουλος), Τσιάμπας, Βαΐτσης Λ, Ακρίβος, Καραγιάννης, Αλεξίου.

Άγιος Γεώργιος (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Νταλίπης(65’ Μπάφας), Σακελλαρίου (46′ Μπανιάς), Παπαδημητρίου, Θανόπουλος, Πελεκάνος (75′ Δημουλάς), Δημακόπουλος, Καρακώστας, Μπασδάνης, Μάλλος (46′ Γκουτζιάρας), Γούναρης