Με “σπασμένα φρένα” ο Ολυμπιακός Αμπελιάς!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 του Μαυροβουνίου.
Αυτή η επικράτηση έφερε το συγκρότημα του κ. Τσιβόπουλου 13 πόντους και την τρίτη θέση ενώ παράλληλα υποχρέωσε το Μαυροβούνι στην πρώτη του ήττα.


Οι γηπεδούχοι είχαν από την τον έλεγχο της αναμέτρησης και μόλις στο 6′ άγγιξαν το 1-0 ο Σερίφης από θέση τετ – α – τετ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καραποστόλη.
Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε γκολ την υπέροχη τους όταν ο Μιστάκου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καλπίας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων όταν αρχικά ο Σουλτούκης έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε με τα πόδια ο Σερίφης πήρε το ριμπάουντ όμως το σουτ που επιχείρησε έσωσαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και να δημιουργούν ευκαιρίες ώστε να διευρύνουν και άλλο το προβάδισμα τους όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με την ίδια διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και στο 55′ κατάφερε να πετύχει και το δεύτερο πολυπόθητο τέρμα όταν Σουλτούκης και Μιστάκου συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με όμορφο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.


Στο 78′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στην αναμέτρηση, όμως το σουτ του Πεζή αρχικά έσκασε μπροστά στον Μαγαζιώτη αυτός έδιωξε με υπερένταση σε πρώτο χρόνο κι έπειτα η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Αμπελιάς, με το 2 – 0 να παραμένει έως το φινάλε και τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο.


Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης, Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμου, Κουρμπάτι, Σερίφης (75′ Δομανόλδος), Μιστάκου, Γεωργούλας, Σουλτούκης (80′ Παλαμίδας).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Καραποστόλης, Μπάγκας Δ. (60′ Μπάγκας Αρσ.), Σάπιος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Μπατζέλας, Τριάντης (88′ Ξεζόνατος), Ακριβόπουλος (90′ Σωμοίρας), Φαρμάκης (46′ Πεζής), Παλάσκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Δεληγιάννη Αλ., Δεδικούσης.