Ονειρεύονταν να πιάσουν μαζί το Λόττο και όταν το κέρδισε ο άντρας, την παράτησε

Φαίνεται πως οι καραβιές χρημάτων που έρχονται στα ξαφνικά μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε με τρόπους απροσδόκητους.

Κι ενώ η γυναίκα που κέρδισε το Λόττο και χώρισε αμέσως τον άντρα της για να μην του δώσει μία ήταν εδώ σταθμός, μια νέα ιστορία έρχεται να ρίξει και πάλι λάδι στη μάχη των δύο φύλων.

Κι αυτή τη φορά είναι ο άντρας που θα χώριζε το στεφάνι του για να απολαύσει μόνος την τύχη βουνό.

Ήταν πράγματι το Λόττο που ξετίναξε ένα ζευγάρι από τον Καναδά, όταν ο Maurice Thibeault κέρδισε 5,2 εκατ. ευρώ (6,1 εκατ. δολάρια), αν και σύντομα θα βρισκόταν στα δικαστήρια.

«Μαζί ονειρευόμασταν να κερδίσουμε το Λόττο», είπε η Denise Robertson από το Οντάριο του Καναδά στην ένορκη κατάθεσή της. «Και οι δυο μας λατρεύουμε τα αμερικανικά αυτοκίνητα και θα αγοράζαμε από ένα, αλλά και ένα μεγάλο χωράφι στην εξοχή, και θα χτίζαμε και ένα μεγάλο γκαράζ για να δουλεύουμε τα αυτοκίνητά μας».

Ο Maurice κέρδισε πράγματι το Λόττο, είπε ωστόσο να το κρατήσει για τον εαυτό του. Και μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα, χωρίς να πει λέξη φυσικά, μάζεψε τα μπογαλάκια του, πήρε το διαβατήριό του και έγινε καπνός. Αφήνοντας πίσω του δυο ευτυχισμένα χρόνια κοινής ζωής.

«Τώρα που το σκέφτομαι, θυμάμαι πως έβαλε 15 περίπου πλυντήρια με όλα του τα ρούχα το προηγούμενο βράδυ, σαν να ετοιμαζόταν να τα μαζέψει και να φύγει», έγραψε η Denise στην κατάθεσή της. Η γυναίκα κάτι κατάλαβε, ο Maurice της είπε ωστόσο πως κάνει λάθος. Δεν είχε κερδίσει τίποτα, έτσι της είπε, εκείνη όμως έλεγξε τους αριθμούς και έμαθε την τραγική αλήθεια.

Και κατέθεσε αμέσως μήνυση, ώστε να τον αποτρέψει από το να τραβήξει τα λεφτά, τα μισά από τα οποία όπως ισχυρίζεται ανήκουν δικαιωματικά σε κείνη.

«Είμαι βαθύτατα λυπημένη και απογοητευμένη απ’ όσα έχουν συμβεί εδώ», είπε σε δήλωσή της που διάβαζε η νομική φίρμα που την εκπροσωπεί, «αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ χαρούμενη και συναρπαστική στιγμή για μας, ένα ζευγάρι, ώστε να κάνουμε όσα ονειρευόμασταν».

Κάθε τυχερός λαχνός πάνω από 10.000 δολάρια ελέγχεται στον Καναδά και ο κάτοχός του οφείλει να περάσει από συνέντευξη ώστε να εξακριβωθεί αν είναι ο νόμιμος κάτοχος του αποκόμματος. Θα μάθουμε τελικά σε ποιον θα επιδικαστούν τα λεφτά, όταν τελειώσει η δικαστική διαμάχη, μιας και ο Καναδάς δημοσιεύει τις φωτογραφίες των μεγάλων υπερτυχερών του…

Πηγή: newsbeast.gr