Εν ψυχρώ εκτέλεση στο κέντρο της Αθήνας

Πανικός επικρατεί αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε δικηγορικό γραφείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο γραφείο επί της οδού Ασκληπιού και πυροβόλησαν εν ψυχρώ πιθανότατα τον δικηγόρο στον οποίο ανήκει το γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε χτυπημένος, με δύο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα, πάνω στο γραφείο του.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρισκόταν κλεισμένος σε διπλανό δωμάτιο, έδωσε πληροφορίες για όσα άκουσε. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για δύο άτομα τα οποία μιλούσαν “σπαστά” ελληνικά.

Ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο έδωσε πληροφορίες για το συμβάν στην αστυνομία, τόνισε ότι δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί παρά μόνο ένας άνθρωπος που φώναζε “βοήθεια, μας σκοτώνουν”.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, οι εκτελεστές φαίνεται ότι έδρασαν με σιγαστήρες, κάτι που δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι, αλλά και οργανωμένοι.

Στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης βρίσκεται ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο, όπως και η οικογένεια του άτυχου δικηγόρου, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι το αγαπημένο της πρόσωπο δεν είναι στη ζωή.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να συλλέξουν πληροφορίες και από τις κάμερες ασφαλείας του γραφείου αλλά και γειτονικών κτιρίων, αν και πολλές από αυτές έχουν καταστραφεί από τα συνεχή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

´

Πηγή: ant1news.gr