Στοίχημα: Δε χάνει η Σάο Πάολο

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι, καθώς η δράση ολοκληρώθηκε για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις για Β’ Ισπανίας και Α’ Βραζιλίας, απ’ όπου προκύπτουν δύο προτάσεις, ενώ θα ρίξουμε ματιές και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ, όπου ο Άρης κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το Χ2 στο Μπέλο Οριζόντε

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.78 στην Betshop. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-2 επί της Ατλέτικο Παραναένσε, αποτέλεσμα που τους ανέβασε στους 34 πόντους και την 9η θέση, στο -6 απ’ την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), εντός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, σήμερα υποδέχονται τη φορμαρισμένη Σάο Πάολο, που πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί της Σπορτ Ρεσίφε. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα χάσουν, ποντάρουμε στο Χ2.

Κερδίζει η Νουμάνθια

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νουμάνθια – Μπαρτσελόνα Β’, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Νουμάνθια, που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του εκτός έδρας αγώνα με τη Σαραγόσα την Κυριακή (3-0). Κάπως έτσι, επέστρεψε στις ήττες έπειτα από αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο αυτό να χαλάει τη γενικότερη καλή εικόνα της. Διαθέτει την κορυφαία έδρα της κατηγορίας, με 4/4 νίκες και επιμέρους σκορ 10-1! Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με καλύτερους αριθμούς, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη μετά το «στραπάτσο» κόντρα στη Σαραγόσα. Απ’ την άλλη, η Μπαρτσελόνα Β’ έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Οβιέδο, είναι μια επιθετική ομάδα, όμως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης εκτός έδρας, θεωρούμε ότι η Νουμάνθια θα πάρει το ματς εύκολα ή δύσκολα.

Χαμηλό σκορ στην Κωνσταντινούπολη

Πάμε στο μπάσκετ και την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Μπάγερν Μονάχου για το Eurocup, όπου επιλέγουμε Under 156.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για την πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, με αμφότερες τις ομάδες να θεωρούνται οι ισχυρές του ομίλου, μαζί με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οι Τούρκοι έκαναν εντυπωσιακή πρεμιέρα στο εγχώριο πρωτάθλημα με το εντός έδρας 82-58 κόντρα στην Γκαζιαντέπ, σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει με 3/3 νίκες στο γερμανικό πρωτάθλημα. Βάσει λογικής, η Γαλατά θα ρίξει το ρυθμό προσπαθώντας να πάει χαμηλά το σκορ κόντρα στην ποιοτική Μπάγερν, μοτίβο που βολεύει και τους Γερμανούς. Καλή επιλογή το Under 156.5 σε απόδοση 1.90.

«Σφιχτός» αντίπαλος η Ζιέλονα Γκόρα

Κλείνουμε τα προγνωστικά με το Άρης – Ζιέλονα Γκόρα για το Champions League, όπου επιλέγουμε Ζιέλονα Γκόρα +8.5 σε απόδοση 1.90. Είναι πρεμιέρα για τη διοργάνωση, με τους κίτρινους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Εκεί είναι πάντα καλύτεροι, κάτι που φάνηκε και στο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, του οποίου επιβλήθηκαν πολύ εύκολα. Ωστόσο, την Κυριακή ο Άρης έχασε με «κατεβασμένα» χέρια εκτός έδρας απ’ τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος τον «προσγείωσε». Σήμερα έρχεται ως αντίπαλος η πρωταθλήτρια Πολωνίας, μια ομάδα που έχει τον ίδιο «κορμό» τα τελευταία χρόνια και διαθέτει «άρωμα» Ευρωλίγκας, είναι σίγουρο ότι θα είναι ανταγωνιστική. Υπερβολικός ο «φαβοριτισμός» του Άρη με χάντικαπ 8.5 πόντων, προφανής η επιλογή Ζιελόνα Γκόρα +8.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.