Παλικάρια πρόκριση κόντρα στα προγνωστικά!

Σπουδαία νίκη πρόκριση πέτυχε ο Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος έκανε την απόλυτη έκπληξη κερδίζοντας με σκορ 1-0 την ομάδα της Λάρισας 2012 η οποία αγωνίζεται στην Α ΕΠΣΛ (σ.σ δύο κατηγορίες πάνω από τον Ατρόμητο) και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει με το “καλημέρα” της αναμέτρησης καθώς στο 5′ ο Μακρής εκτέλεσε το φάουλ και ο Κεσέογλου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να φτάσουν με προσδοκίες στην εστία του Ατρόμητου όμως οποιαδήποτε απειλή προς την εστία των “μπλε” δεν ολοκληρώθηκε.

Εκτός από την πίεση των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι είχαν να διαχειριστούν και δύο τραυματισμούς αρχικά στο 15′ όταν ο Θωμάς Τριανταφύλλου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ένα τέταρτο αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Αποστόλης Παπαδόπουλος με τραυματισμό.

Η Λάρισα 2012 αύξησε την πίεσή της στο πρώτο μέρος δίχως να πετύχει κάτι καθώς κάποια μακρινά σουτ ήταν εύκολη υπόθεση για τον Σακελλαρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως η άμυνα του Ατρομήτου έδειχνε συγκέντρωση και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και κάποιες απειλητικές διαθέσεις με τους Αρσενόπουλο και Τσιτσικλή δίχως όμως να αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ και οι “μπλε” πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Γιώργος Ραΐος): Σακελλαρίου, Μακρής, Τριανταφύλλου Θωμάς (15′ λ.τ. Τσιτσικλής), Φλώρος, Μορφογιάννης, Κεσέογλου, Ξυνογαλάς, Μουτκανάς, Αρσενόπουλος Βαγγέλης, Αζάς, Παπαδόπουλος Αποστολής (30′ Ανδρεόπουλος).