Ευρεία σύσκεψη για την διεξαγωγή του Φαρσαλινού Καρναβαλιού

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 1.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Άρη Καραχάλιου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη αιρετών εκπροσώπων και εκπροσώπων συλλογικών φορέων της πόλης με θέμα τη διοργάνωση καρναβαλικών εκδηλώσεων το 2018, με κορυφαία την παρέλαση καρναβαλιστών στα Φάρσαλα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Ο Άρης Καραχάλιος ανακοίνωσε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για τη διοργάνωση καρναβαλιού, μια απόφαση που έρχεται ως φυσική συνέχεια και συμπλήρωμα ανάλογων πολιτιστικών δράσεων του Δήμου, που με μεγάλη συχνότητα διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό για την ενίσχυση, προβολή και ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου του τόπου.

«Επιθυμούμε ένα καρναβάλι με τοπικό χαρακτήρα, που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και να αγκαλιαστεί και να στηριχθεί από τους Δημότες με την ενεργή συμμετοχή τους».

Οι παρόντες εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη τους. Όλοι κατέθεσαν ιδέες, προτάσεις, σκέψεις και υποσχέθηκαν τη αμέριστη στήριξή τους.

Η συνάντηση κατέληξε με τη συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής, η σύνθεση της οποίας θα περιλαμβάνει και αιρετά στελέχη και εκπροσώπους συλλογικοτήτων.