Τριανταφυλλόπουλος: «Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά μας προχωράμε βήμα – βήμα!»

Δηλώσεις έκανε έπειτα από την νικηφόρα αναμέτρηση με τον ΑΠΟΚ Βελουχίου ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων  κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και από το γεγονός ότι όλα όσα δουλεύουν οι παίκτες μας αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει να ξεδιπλώνονται στο χορτάρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας για εμάς και θέλαμε να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η ομάδα μας, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα από ότι είδα από τον φίλο μου τον Γιάννη τον Φλωράκη. Έγινε ένα παιχνίδι επιπέδου πρωταθλήματος, υπήρχε ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των παιδιών, βγάλαμε αρκετά πράγματα τα οποία δουλεύουμε καθημερινά και η ομάδα δείχνει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερα πράγματα.
Από την αρχή της προετοιμασίας ήμουν πεπεισμένος για τις δυνατότητες και το ταλέντο των παικτών μας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που αυτό ξεκινάει να φαίνεται και εντός του αγωνιστικού χώρο.
Είμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας ακόμη πριν μπούμε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Κοιτάμε βήμα-βήμα και πιστεύω ότι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.
Γενικά μου άρεσε η ομάδα μου, με τον τρόπο που στάθηκε στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε μια εξίσου καλή ομάδα, που είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και για αυτό έγινε ένα ωραίο ανοιχτό παιχνίδι.»