“Καθάρισε” ο Πολύζος για την Δόξα!

Η Δόξα Υπέρειας, “καρδιοχτύπησε” όμως με “μπροστάρη” τον Πολύζο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ καθώς πέτυχε την νίκη με σκορ 1-2 επί της Θύελλας Βασιλί.


Το παιχνίδι γενικότερα δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την Δόξα να έχει​ τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 30′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Πολύζο ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα της Θύελλας με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γεράση.


Το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε αρκετές συγκινήσεις καθώς η Θύελλα στο 85′ κατάφερε με όμορφο γυριστό σουτ του Αλεξίου να ισοφαρίσει σε 1-1.


Και ενώ όλα έδειχναν παράταση ο Πολύζος είχε άλλη άποψη και στο 90′ έπειτα από κάθετη πάσα του Γκατζόγια και όμορφη ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ πέτυχε το 1-2 δίνοντας την νίκη πρόκριση στους “αετούς”.


Οι Συνθέσεις:


Θύελλα Βασιλί (Γιώργος Αλεξίου): Αγγελουσόπουλος Βάϊος, Λιτσόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος του Γεωργίου. Τριανταφύλλου, Τσιάμπας, Καραγιάννης, Βαΐτσης, Μπόγκας Θεόδωρος του Αναστάσιου, Αλεξίου, Κούρος, Ακρίβος
Αγωνίστηκαν και οι:
Αγγελουσόπουλος Χρήστος και Τριανταφυλλόπουλος.


Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Τσιούρης (45’Δημητρίου Θανάσης), Γεράσης, Τσούνη, Κοτσίλης, Γκατζόγιας, Κερμελίδης (45′ Γεωργολόπουλος), Καλφόγλου (80’Δημητρίου Αποστόλης), Πολύζος.