“Διπλό” από ημίχρονο και πρόκριση για την Αναγέννηση!

Την νίκη πρόκριση με το ευρύ 0-4 πέτυχε η Αναγέννηση Φαρσάλων κόντρα στην Ακαδημία του Αχιλλέα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Η Αναγέννηση από την αρχή της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο και στο 13′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπούλαρι έσπασε την μπάλα από τα δεξιά στον Κουκουτή αυτός έκανε το πλασέ προ κενής εστίας όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα Γιαχνής και Χρήστος Ζαγγανάς συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.


Στο 35′ ο Χρήστος Ζαγγανάς από σκόρερ έγινε δημιουργός και με κάθετη πάσα από τον χώρο του κέντρου έβγαλε τον Κουκουτή σε θέση βολής αυτός πέρασε και τον Αγγέλη και με πλασέ πέτυχε το 0-2 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Οι φιλοξενούμενοι πριν την λήξη του ημιχρόνου έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα όταν ο Χρήστος Ζαγγανάς σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με την μπάλα όμως να μην του κάνει το “χατίρι” και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.


Με το “καλημέρα” του δεύτερου ημιχρόνου η Αναγέννηση έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα όταν ο Μουτκανάς έσπασε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής ο Κουκουτής σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Εν τέλει στο 57′ ο Παλαμίδας βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από ασσίστ του Μπούλαρι και με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 0-3.
Το… “κερασάκι στην τούρτα” της αναμέτρησης μπήκε στο 90′ όταν ο Κούμρια έκανε όμορφη ατομική ενέργεια πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κώστα Ζαγγανά και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Αγγέλη.

Οι Συνθέσεις:

Ακαδημία Αχιλλέα (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Πανάγος (20′ Κουτσικόπουλος (50′ λ.τ. Δημόπουλος), Αλμυριώτης, Τσάτσος, Ντινιαρόπουλος, Γιαννούλας, Βαλαβάνης, Μπασαγιάννης, Γιανολλόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Γιαννακόπουλος), Σουφλέρης (75′ Ζαφειρούλης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος):
Παλαμίδας Βασίλης, Πατσιούρας, Κυρίτσης, Μπακογιάννης (75′ Αγγελακόπουλος), Μπούλαρι, Μουτκανάς, Τέμας, Χρήστος Ζαγγανάς (63′ Κούμρια), Γιαχνής, Κουκουτής (80′ Θεοχαρόπουλος), Παλαμίδας Νίκος