Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στη “12η γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα”

Την 12η γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

“Είμαστε εδώ για μια ακόμη χρονιά για να τιμήσουμε την γιορτή Χαλβά και το σήμα κατατεθέν των Φαρσάλων. Έχουμε την ευκαιρία μέσα από τα ακούσματα και τους παραδοσιακούς σήμερα να γίνουμε και εμείς ένας κρίκος του πολιτισμού και να συμβάλλουμε στην εθνική ψυχή, να είμαστε εκείνος ο κρίκος που δεν θα σπάσει ποτέ, καθώς χωρίς πολιτιστική μνήμη δεν υπάρχει ελπίδα. Εδώ παντρεύονται δυο πράγματα ο πολιτισμός η παράδοση και η παραγωγή, γι΄αυτό χρειαζόμαστε μια παραγωγική επανάσταση για τους νέους, ώστε να βρούνε καλές και αμειβόμενες δουλείες, για να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα και στην οικονομική ανεξαρτησία. Θα είμαστε κοντά στο Δήμαρχο Φαρσάλων ως περιφέρεια σε ότι χρειαστεί.”

Στο τέλος της εκδήλωσης επιδόθηκαν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες Συλλόγους. Ο κ. Αγοραστός κλήθηκε να επιδώσει αναμνηστικό στην εκπρόσωπο του Συλλόγου Ηπειρωτών και Περιχώρων Φαρσάλων κ. Νταραγιάννη.