Στοίχημα: Με Άλκμααρ και Μπόρνμουθ

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και την Παρασκευή (15/09) επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δεύτερος ημιτελικός του Eurobasket, Ρωσία – Σερβία, με την Σλοβενία να… περιμένει ήδη στον τελικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρίσκετε τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στο Livescore μας.

Ανώτερη η Άλκμααρ

Ξεκινάμε από το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Διπλό σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σπάρτα Ρότερνταμ – Άλκμααρ. Επιτέλους νίκη για την Σπάρτα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Τβέντε. Προηγήθηκε στο 18ο λεπτό, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε το παρθενικό της “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα (1-2-1). Η Άλκμααρ, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Μπρέντα, επιβλήθηκε με 2-1, παίρνοντας, ταυτόχρονα την τρίτη νίκη της στη φετινή Ερεντιβίζιε, στην οποία έχει ηττηθεί μόνο από την Αϊντχόφεν. Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η ΑΖ, αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ η Σπάρτα μπορεί να κέρδισε την Τβέντε, αλλά δύσκολα θα κάνει δεύτερη “κολλητή” νίκη, απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο.

Κερδίζει η Μπόρνμουθ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μπόρνμουθ – Μπράιτον, στον οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.20. Δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν για την Μπόρνμουθ, η οποία μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, η τελευταία από αυτές στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 3-0, παραμένοντας στον “πάτο” της κατάταξης, μαζί με την Κρίσταλ Πάλας. Στον αντίποδα, η Μπράιτον προέρχεται από την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, στο γήπεδό της με 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ, ενώ στα τρία υπόλοιπα ματς της στο τρέχον πρωτάθλημα ο απολογισμός της αποτελείται από μία ισοπαλία και δύο ήττες. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν ακόμη πόντο, ωστόσο στα δύο πιο πρόσφατα ματς τους αντιμετώπισαν τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, από τους “πολίτες”, μάλιστα, ηττήθηκαν δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις. Έχουν μπροστά τους μία ιδανική ευκαιρία να κάνουν… σεφτέ, απέναντι στη “νεοφώτιστη” Μπράιτον και θεωρούμε ότι δε θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β’ Γαλλίας και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Λοριάν – Αζαξιό. Η Λοριάν ξεκίνησε μέτρια τη χρονιά, ωστόσο έχει βρει πλέον τον καλό της εαυτό. Στο πρώτο ματς που έδωσε μετά τη διακοπή επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Λανς, διατηρήθηκε αήττητη (4-2-0), η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο, και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων μάλλον δεν ωφέλησε την Αζαξιό, η οποία είδε των σερί των δύο “τριπόντων” κόντρα σε Παρί και Τουρ να διακόπτεται από τη Νιμ, από την οποία ηττήθηκε με το “βαρύ” 4-1. Η Λοριάν έχει βρει πλέον τα “πατήματά” της, σκοράρει πολύ, απέναντί της έχει μία ομάδα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε τέσσερα γκολ. Αναμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Μπορεί η Σερβία

Ολοκληρώνουμε με τον ημιτελικό του Eurobasket, Ρωσία – Σερβία, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -5.5 πόντων των Σέρβων σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων, εκεί όπου η Ρωσία επιβλήθηκε με 75-72. Η Σερβία, ωστόσο, έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τη Ρωσία απόψε, αποφεύγοντας τα λάθη του πρώτου μεταξύ τους ματς, στο οποίο ήταν και εξαιρετικά άστοχη στις βολές, αφού είχε 23/34 με τις 7 από τις 11 άστοχες βολές να τις χάνει στο τελευταίο πεντάλεπτο. Περιμένουμε ότι οι Σέρβοι θα κερδίσουν σήμερα, θα πάρουμε το ρίσκο και θα τους επιλέξουμε με το χάντικαπ των 5.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.