Η φλόγα της αγάπης στα Φάρσαλα

Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.  Για 15η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με κεντρικό μήνυμα “Aκολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου” θα τρέξουμε συμβολικά στην πόλη μας κρατώντας τη δάδα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς ψηλά και μεταφέροντας την παντού στην πόλη. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων περισσότερων Εθελοντών αιμοδοτών.

Τα Φάρσαλα θα υποδεχτούν την φλόγα της Αγάπης την Παρασκευή στις  15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30μμ στην κεντρική πλατεία στα πλαίσια της 12ης Γιορτής Χαλβά. Όσοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν δηλώνοντας την παρουσία τους στα μέλη του Συλλόγου για να ενημερωθούν για τις διαδρομές στο facebook του συλλόγου.

Η συγκέντρωση των παιδιών , των πρόσκοπων, των οδηγών και των δρομέων, θα γίνει στις 6,30 μμ στην σκεπαστή αγορά, οπού θα δοθούν μπλουζάκια στα παιδιά και τους δρομείς καθώς και οι δάδες για την μεταφορά της φλόγας.

Παρακαλούνται οι γονείς και οι δάσκαλοι να ενημερώσουν τα παιδιά και να τα συνοδευόσουν σε αυτή την συμβολική κίνηση για την ενημέρωση της μεγάλης προσφοράς αγάπης της εθελοντικής αιμοδοσίες, το μεγαλύτερο δώρο ζωής προς τους συνάνθρωπους μας.

*φωτο αρχείου