Εκδρομή στις Δαλματικές ακτές από το τουριστικό γραφείο Naselos Travel

Πενθήμερη εκδρομή στις Δαλματικές ακτές και στις πόλεις Ντουμπρόβνικ – Κότορ – Μπούντβα θα πραγματοποιήσει το τουριστικό γραφείο Naselos Travel στα Φάρσαλα από 25 έως 29 Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε ώρες γραφείου 2491028175 καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

Πληροφορίες ταξιδιού 

Σε όλο το μήκος των Δαλματικών ακτών -από τη χερσόνησο Cavtat στον Νότο μέχρι τη χερσόνησο Istria στα βόρεια- ο μεγάλος αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής είναι η φύση, όπου καταπράσινες βουνοπλαγιές σταματάνε απότα μέχρι την επιφάνεια της θάλασσας

Πόλεις όπως το Ντουμπρόβνικ καθρεπτίζεται στα διάφανα νερά της Αδριατικής με αναγεννησιακό και ευρωπαϊκό, με υπέροχη φύση και φημισμένες ακτές.

Η διασημότερη πόλη του Μαυροβουνίου- η «Νύμφη της Αδριατικής», όπως αποκαλούν το Κότορ για την ομορφιά του με τη γαλάζια θάλασσα, το πράσινο βουνό, αλλά με κουλτούρα και αρκετά πολιτιστικά στοιχεία την οποία την διέπουν, όπως τα μεσαιωνικά της παλάτια.

Οι άνθρωποι φιλικοί, με μεσογειακό ταμπεραμέντο και αυξημένο το αίσθημα της φιλοξενίας. Οι παραθαλάσσιες πολιτείες, με τη βαθιά ευρωπαϊκή κουλτούρα και τη μεσαιωνική αρχοντιά τους, ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Η αγαπημένη πόλη των τουριστών του Μαυροβουνίου η Μπούντβα πήρε το όνομά της από την αρχαία ελληνική λέξη βους (βόδι). Και βέβαια ήταν και πάλι η δαιμόνια ελληνική φυλή που ίδρυσε την πόλη σε στρατηγικό σημείο στην Αδριατική ακτή.

Αυτός ο παράδεισος ήλιου και θάλασσας των Δυτικών Βαλκανίων είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος τουριστικός προορισμός που καταφέρνει να σαγηνεύει κάθε πολυταξιδεμένο επισκέπτη.