Ήταν ανώτερος “καθάρισε” ο Χατζής!

Την νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο φιλικό με τον ΠΟ Ελασσόνας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Οι “Μυρμιδόνες” ήταν ανώτεροι καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και από την αρχή κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα καταγράφηκε στο 20′ όταν έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία ο Κόλα πάτησε περιοχή από τα δεξιά έκανε και το σουτ με τον τερματοφύλακα της Ελασσόνας να διώχνει.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έχασε διπλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Συράκος αρχικά είδε το πλασέ του να σταματάει πάνω στον Γούπο ενώ ίδια κατάληξη είχε και το δεύτερο σουτ του Λόλα.
Ενώ στο 30′ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ ο Τλούπας έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας συνέχισε την πίεσή του και στο 50′ ο Χατζής σκόραρε έπειτα από πάσα του Μπένου όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Γούπο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ και άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία το παιχνίδι έγινε αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες όμως ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 70′ έχασε ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν ο Συράκος πλάσαρε όμορφα όμως ο Γούπος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 80′ όταν ο Πετκολάι βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε δυνατά όμως ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ είπε και πάλι “όχι”.
Οι “Μυρμιδόνες” συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της Γ Εθνικής κατηγορίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με την Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι Συνθέσεις:


Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μανιώτης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Λόλας, Βούλγαρης, Συράκος.

Αγωνίστηκαν και οι
Χάμος, Μπένος, Καραγκούνης, Χατζής, Κούλπας, Καραμπίνας, Κουσιάς, Κατσανάκης, Πετκολάι, Παπαδημητρίου, Δρόσος, Κομισόπουλος Αλέξανδρος.

ΠΟ Ελασσόνας (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος, Νταμπόσης, Μπούσιας, Ποτόσογλου, Περτζόνι, Παναγιώτου, Μπούνα, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Μπόντε.
Αγωνίστηκαν και οι:
Γελαλής, Παπαχρήστου, Κυρίτσης Θ, Κυρίτσης Ι, Ντούμος, Μπαρλαγιάννης Ι., Στάμος, Κωνσταντινίδης.