Στοίχημα: Στήριγμα η Χάβρη

Επανέναρξη των πρωταθλημάτων σήμερα (08/09) μετά από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Παρασκευής το Betarades.gr, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Β’ Γαλλίας, τη Β’ Ολλανδίας και την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Επιστρέφει στις νίκες η Χάβρη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι o Άσσος σε απόδοση 1.80 στο παιχνίδι Χάβρη – Ορλεάν. Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε πριν από τη διακοπή η Χάβρη, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νιμ (1-0). Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών που είχε προηγηθεί σε επίπεδο Ligue 2. Η Ορλεάν, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Λανς, είχε την τύχη με το μέρος της, ευνοήθηκε από ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή και πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-0. Ήταν η τρίτη νίκη μετά από πέντε ματς στο πρωτάθλημα (3-1-1), ωστόσο σήμερα το έργο της είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Η Χάβρη έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε.

Δε χάνει η Χαλ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ντέρμπι – Χαλ, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90. Από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ προέρχεται η Ντέρμπι, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε τρεις διαδοχικές νίκες που είχαν προηγηθεί σε όλες τις διοργανώσεις. Η Χαλ από την πλευρά της, μετά από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, επιβλήθηκε με το πειστικό 4-0 της Μπόλτον πριν από τη διακοπή, αποτέλεσμα που βοήθησε στη βελτίωση του κλίματος και τη διατήρησε σε απόσταση βολής από τις θέσεις των πλέι οφ. Επιστρέφoυν στη δράση μετά τη διακοπή οι δύο ομάδες, λίγα είναι αυτά που τις χωρίζουν και η αξία βρίσκεται στη διπλή ευκαιρία της Χαλ, η οποία έχει όλα τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κερδίζει η Γκόου Αχέντ

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Φόλενταμ, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.18. Αγνοεί τη νίκη μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Γκόου Αχέντ, ξεκίνησε με την εκτός έδρας ήττα με 4-3 από τη Μάαστριχτ, ενώ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 1-1, κόντρα σε Ναϊμέγκεν και Χέλμοντ Σπορ. Η Φόλενταμ, από την άλλη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 2-2 με τη Χέλμοντ Σπορ, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από Ος και Καμπούρ με 1-0, εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, ωστόσο οι γηπεδούχοι δείχνουν έστω και λίγο πιο πειστικοί, ενώ έχουν το πλεονέκτημα ότι σήμερα παίζουν μπροστά στο κοινό τους. Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.