Η πρωτιά του Φαρσαλινού Αν. Κεχαγιά  αφιερωμένη στη μνήμη του δρομέα Δημήτρη  Κοντογιάννη

Αφιερωμένη στην μνήμη του δρομέα Δημήτρη Κοντογιάννη του Α.Σ. Δρομέων υγείας Βόλου που έχασε την ζωή του πριν λίγο καιρό στον Βόλο την ώρα της προπόνησης  και τον ήξερε προσωπικά   είναι η κατάκτηση της πρώτη θέσης και του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία έως 80 κιλών από τον  πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Ανδρέα Κεχαγιά στο μίτινγκ επίλεκτων αθλητών Κ1 (MEETING OF ELITE ATHLETES Κ1).

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 30/7/ στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης απ’ τον Α.Σ. ”Δυναμη”Τριανδρίας την εποπτεία της Ε.Ο.Τ.Κ. και χορηγό την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής W.Special Food.

Ο αθλητής από τα Βασιλικά ξεκίνησε τους αγώνες από τα προημιτελικά ασκώντας μεγάλη πίεση από την αρχή του κάθε αγώνα με αστραπιαίες εναλλαγές τεχνικών, κυρίως τα εύστοχα εντυπωσιακά ψηλά λακτίσματα που διαθέτει καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα στο σκορ και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος.

Παρά την επιτυχία του, ο Κεχαγιάς μαζί με τον προπονητή Νίκο Πελνίδη εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους στον υπεύθυνο διαιτησίας για τα πολλά αντιαθλητικά χτυπήματα που δέχτηκε από τους αντιπάλους του στην διάρκεια των αγώνων χωρίς οι συνάδελφοί του να προβούν άμεσα στους κανονισμούς του αθλήματος και να τον προστατέψουν ενδεχομένως από κάποιον σοβαρό τραυματισμό .

Να σημειώσουμε ο χορηγός των αγώνων μοίρασε στους πρώτους νικητές των έξι κατηγοριών ανδρών και τέσσερις γυναικών το ποσό των 3000€.