Πλαισιώθηκε στην 20αδα στο Πανελλήνιο Eliminator mtb ο Φαρσαλινός ποδηλάτης

Με τη συμμετοχή  200 αθλητών  και αθλητριών,  ολοκληρώθηκε  την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στη Ναύπακτο,με  τα αγωνίσματα του Cross Country XCO(Αντοχής) και Team Relay (Σκυταλοδρομία), ενώ για πρώτη φορά  στην Ελλάδα έγινε και το Eliminator mtb, για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, άνω των 17 ετών, με την συμμετοχή 75 αθλητών και αθλητριών σε προσομοίωση πίστας στην παραλία Ψανή της Ναυπάκτου. Πρωταθλητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Αντωνιάδης και η Βαρβάρα Φασόη.

Την 20η θέση Πανελληνίως κατέκτησε ο μικρός Φαρσαλινός Πάνος Κολέτας στο Eliminator mtb . Την πρώτη μέρα είχε μέτρια εμφάνιση, όμως την δεύτερη μέρα υπερέβαλε εαυτό και κατάφερε να πλαισιωθεί στην πρώτη 20αδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα mtb eliminatοr. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα συμμετείχαν πρωταθλητές Βαλκανιονίκες και επαγγελματίες αθλητές της Ελλάδος. Ένα αγώνισμα αρκετά τεχνικό και επικίνδυνο μιας και περίπου 3 αθλητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και άλλοι τόσοι άπλα είχαν πτώση.

Με το Πανελλήνιο πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά στην Ναύπακτο ένα εντυπωσιακά πλούσιο 10ήμερο ποδηλασίας, αφού προηγήθηκαν  οι Βαλκανικοί Αγώνες και οι Διεθνείς αγώνες Lepanto 2017 την περασμένη εβδομάδα.