Το αδιαχώρητο στην Σκοπιά Φαρσάλων – (pics)

Κάθε χρόνο στην Σκοπιά Φαρσάλων, ο τοπικός πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει με επιτυχία δημοτική μουσική βραδιά με γνωστούς καλλιτέχνες του είδους που προσελκύουν πολύ κόσμο από την γύρω περιοχή και όχι μόνο. Μια συνήθεια που κάθε χρόνο μεγαλώνει καθώς και φέτος η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια κατά την χθεσινή (22/07) εκδήλωση του Συλλόγου.

Πρωταγωνιστές του μουσικού ξεφαντώματος στην Σκοπιά Φαρσάλων ήταν ο Γιώργος Βελισσάρης, ο Φαρσαλινός Γιάννης Γκόβαρης, και οι Κοκκώνης, Κατσιγιάννη, Καλαντζή, Λαζαράκη.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν για ακόμη μια χρονιά την φετινή εκδήλωση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τύμπα καθώς και την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Καραχάλιο και τον πρόεδρο του Σύλλόγου Σαρακατσαναίων επαρχίας Φαρσάλων κ. Κουτούλα, ενώ τόνισε οτι φέτος θα έχουμε την χαρά να ανοίξει την εκδήλωση μας το αντίστοιχο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου. Τέλος έκανε αναφορά στην δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση του Συλλόγου που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου και θα τραγουδήσει η Λίτσα Γιαγκούση.

Στον χώρο της εκδήλωσης σε κάποια στιγμή επικράτησε το αδιαχώρητο από κόσμο και σίγουρα αυτές οι εικόνες μοιάζουν πρωτόγνωρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τύμπας, ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Πουλαράκης. η πρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ κα. Συροπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Παναγιωτοπούλου και κ. Βασιλείου, πλήθος κόσμου εκπροσώπων και πολιτιστικών συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες

Εναέριες φωτογραφίες: Airphotos Farsala