Συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα ο “εγκέφαλος” “Νεμπε”!!!

Σε ακόμη μία σπουδαία ανανέωση ποδοσφαιριστή προχώρησε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σε όλα και ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κώστα Νεμπεγλέρα ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν πρώτος αρχηγός της ομάδος την και εκ των βασικότερων «γραναζιών» στην εντυπωσιακή πορεία που κατέληξε στο νταμπλ και την άνοδο στην Γ Εθνική.

Έτσι ο «Νέμπε» θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» για 3η συνεχόμενη σεζόν.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρα από την σπουδαία και αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία με την δουλειά, το ήθος και την προσωπικότητα που έχει αποτελεί πρότυπο και πηγή έμπνευσης.


Το Who is Who του Κώστα Νεμπεγλέρα

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1993 από τη Λάρισα.

Στην ομάδα του κάμπου αγωνίστηκε μέχρι το 1997 όταν και μεταγράφηκε στον Πανηλειακό. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2001 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έπειτα από εισήγηση του τότε προπονητή του «Γηραιού», του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα.

Κατά την περίοδο 2004-05 έπεσε στη δυσμένεια της διοίκησης με αποτέλεσμα να παροπλιστεί και να μεταπηδήσει τον Ιανουάριο του 2005 στον συμπολίτη Άρη, με τον οποίο συμμετείχε σε 2 τελικούς κυπέλλου, το 2005 και το 2008, αντιμετωπίζοντας και τις δύο φορές τον Ολυμπιακό.

Τον Ιανουάριο του 2009 μεταπήδησε στον Ατρόμητο Αθηνών. Το 2011 συμμετείχε σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου, αυτήν τη φορά με την ομάδα του Περιστερίου εναντίον της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2011 κι έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, την Α.Ε.Λ.
Από το 2015 αγωνίζεται με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Επίσης έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Κροατίας (2-2) που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 2001, όταν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Δανιήλ όταν πέρασε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλεξανδρή.

Ενώ ήταν μέλος της Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αγωνιζόμενος και στους τρεις αγώνες που έδωσε.