BOX Givova: Η GivovaHellas.gr το φέρνει στα… μέτρα σου!

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά και η ομάδα σας χρειάζεται να… ντυθεί; Η GivovaHellas.gr, αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη του αθλητικού σας σωματείου σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Γιατί να τρέχεις δεξιά και αριστερά αλαφιασμένος παίρνοντας από παντού προσφορές και στο φινάλε να ξεχνάς και τι ζητάς; Στην Ελλάδα ήρθε το πληρέστερο e-shop της Givova, με την επωνυμία GivovaHellas.gr, που θα σας κάνει να γνωρίσετε όλα τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Givova καθώς επίσης και τις ποδοσφαιρικές μπάλες StoneMan!

Η GivovaHellas.gr αναλαμβάνει την ένδυση ενός σωματείου από τα κορυφή έως τα νύχια και σε τιμές… ασυναγώνιστες με την υπόλοιπη αγορά! Και δεν μένει εκεί. Παράλληλα με τον ρουχισμό, στο e-shop θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεται ένος αθλητικός σύλλογος. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Στο πλαίσιο ενημέρωσης ενός… προέδρου για το πως μπορεί να ντύσει έξυπνα και πάνω απ΄ όλα οικονομικά την ομάδα του, σας παρουσιάζεται από την GivovaHellas.gr κάποια εκ των προϊόντων που μπορούν να συνδυαστούν, φτιάχνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο το δικό σας… box Givova.

Βρείτε μας στο Facebook πατώντας κλικ, εδώ.

Στη παραπάνω μακέτα αναγράφονται οι αρχικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας… έκπτωση!