Στοίχημα: Τριάδα απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ

Σήμερα διεξάγεται το κυρίως «μενού» των ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μας απασχολήσουν τρεις αναμετρήσεις, όλες «ανοιχτές» και αμφίρροπες, οι οποίες όμως έχουν φαβορί. Επιλογή προκύπτει και απ’ την Αμερική. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το Over 2.5 στην Ουγγαρία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Χόνβεντ – Χαποέλ Μπερ Σεβά, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95. Η Χαποέλ ήταν καταφανώς καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι, είχε τον πλήρη έλεγχο, προηγήθηκε δίκαια 2-0 στο 52’ και έδειχνε να μην απειλείται. Απ’ το πουθενά ήρθε το γκολ της Χόνβεντ στο 63’, η Χαποέλ αναγκάστηκε να ψάξει το τρίτο γκολ, αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στους Ισραηλινούς, οι οποίοι σήμερα βολεύονται και με την ισοπαλία, όμως αφήνει τους Ούγγρους για τα καλά μέσα στο «παιχνίδι» της πρόκρισης. Κάποια στιγμή η Χόνβεντ θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα, καθώς οφείλει να σκοράρει, εκεί θα έχει τις ευκαιρίες της και η Χαποέλ, που είναι ανώτερη ομάδα. Θεωρούμε ότι το ματς θα «ανοίξει», επιλέγουμε Over 2.5.

Μπορεί το διπλό η Σερίφ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κουκέσι – Σερίφ Τιρασπόλ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ό,τι περισσότερο μπορούσε να πάρει η Κουκέσι ήταν αυτή η ήττα 1-0 στο πρώτο ματς με τη Σερίφ Τιρασπόλ την περασμένη εβδομάδα. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση των Μολδαβών, οι οποίοι ήταν καλύτεροι απ’ την αρχή ως το τέλος, είχαν αρκετές φάσεις για να διευρύνουν το προβάδισμα τους, αλλά είτε έπεσαν πάνω στον γκολκίπερ Κολίτσι, είτε ήταν άστοχοι. Στον αντίποδα, οι Αλβανοί αποχώρησαν ικανοποιημένοι, καθώς το 1-0 τους κρατά μέσα στο «παιχνίδι» της πρόκρισης, θεωρούν ότι εντός έδρας μπορούν να απειλήσουν. Δε χωρά αμφιβολία ότι η Σερίφ είναι ανώτερη ομάδα, ποντάρουμε στην επικράτηση της και προτείνουμε 2 DNB.

Το παίρνει άνετα η Ρόζενμποργκ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ρόζενμποργκ – Ντάνταλκ, όπου επιλέγουμε το -1 Ασιατικό Χάντικαπ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.81 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρόζενμποργκ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο ματς της περασμένης εβδομάδας στην Ιρλανδία, όπου δεν ξεχώρισε κάποια για να δικαιούται κάτι περισσότερο. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, δίνει προβάδισμα πρόκρισης στη Ρόζενμποργκ, που ούτως ή άλλως ήταν το φαβορί απ’ τη στιγμή της κλήρωσης. Οι Νορβηγοί βρήκαν το εκτός έδρας γκολ που έψαχναν, είναι ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα στο ευρωπαϊκό στερέωμα, έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-3 επί της Σόγκνταλ. Θεωρούμε ότι η Ρόζενμποργκ θα πάρει μια άνετη νίκη-πρόκριση, ποντάρουμε στο -1 Ασιατικό Χάντικαπ των γηπεδούχων.

Αξιόπιστη εντός έδρας η Νέα Υόρκη Σίτι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Νέα Υόρκη Σίτι – Τορόντο, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες του MLS, έπειτα από διακοπή περίπου δύο εβδομάδων. Νέα Υόρκη Σίτι και Τορόντο κοντράρονται στην έδρα της πρώτης, ερχόμενες από διαφορετικά αποτελέσματα, καθώς οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας απ’ το Βανκούβερ (3-2), ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 1-3 εκτός έδρας του Ορλάντο. Απέχουν 5 πόντους στη βαθμολογία της Ανατολικής Περιφέρειας (2ο το Τορόντο, 3η η Νέα Υόρκη), το μεταξύ τους ματς είναι ντέρμπι. Η Νέα Υόρκη Σίτι είναι απ’ τις κορυφαίες εντός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος, έχει χάσει μόλις μια φορά φέτος, έρχεται από 4/5 νίκες. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.