Στοίχημα: Προκρίνεται με νίκη η Χαφναρφιόρντουρ

Συνέχεια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απ’ όπου προκύπτουν δύο εκ των σημερινών επιλογών μας στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ακόμη, η προσοχή μας στρέφεται στη Β’ Βραζιλίας, ενώ δράση υπάρχει επίσης σε Ρωσία και Ουκρανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Το παίρνουν οι Ισλανδοί

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βίκινγκουρ – Χαφναρφιόρντουρ, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην πρώτη αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτέλεσμα που ήταν άδικο για τους Ισλανδούς. Καλύτερη η Χαφναρφιόρντουρ στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, θα έπρεπε να έχει κερδίσει, τελικώς έμεινε στην ισοπαλία και σήμερα καλείται να σταθεί «όρθια» στην έδρα της Βίκινγκουρ. Είναι δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ομάδα, διαθέτουν περισσότερη ποιότητα, όπως επίσης και σαφώς πιο «πλούσια» εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έρχονται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, θεωρούμε πως μπορούν να φύγουν νικητές από τα Νησιά Φερόε, για αυτό θα επιλέξουμε το «διπλό».

Δε χάνει η Αλασκέρτ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αλασκέρτ – Μπάτε Μπορίσοφ, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.95. Οι Λευκορώσοι δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον χαρακτήρα του φαβορί, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι και είχαν την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένους μόνο τους Αρμένιους, οι οποίοι θέλουν να πάρουν την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους στον τρίτο προκριματικό γύρο οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το περιμένουν πως και πως οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν το εκτός έδρας γκολ στις «αποσκευές» τους και έτσι σήμερα τους προσφέρεται η δυνατότητα να παραταχθούν αμυντικά και να μην πάρουν ρίσκα. Θεωρούμε ότι η Μπάτε δεν έχει τον χαρακτήρα να φύγει νικήτρια απ’ την Αρμενία, ποντάρουμε στο 1Χ.

Κερδίζει η Ζουβεντούδε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ζουβεντούδε – Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και έχουν φιλοδοξίες ανόδου. Η Ζουβεντούδε μοιράζεται την κορυφή της κατάταξης με την Γκουαρανί (26 πόντους), την ίδια στιγμή που η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας βρίσκεται μόλις τρεις πόντους πιο χαμηλά. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Σεαρά, την πρώτη τους έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), είναι απ’ τις κορυφαίες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας με 6/7 νίκες! Στον αντίποδα, η Ρεγκάτας «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (5-1-0), όμως σήμερα πάει να παίξει ίσως στην πιο δύσκολη έδρα της λίγκας. Επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.