«Η σύμπνοια απόψεων και ο στόχος ενός δυνατού συνόλου με έπεισαν να απαντήσω θετικά»

Στις πρώτες του δηλώσεις προέβη ο νέος τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε έτοιμος για την νέα αυτή πρόκληση, ενώ δήλωσε ότι αυτό που τον οδήγησε στο να αναλάβει το «τιμόνι» του «κιτρινόμαυρου» πάγκου ήταν η σύμπνοια απόψεων μεταξύ του ίδιου και της Διοίκησης.

Στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε έτοιμος για την νέα αυτή πρόκληση, ενώ δήλωσε ότι αυτό που τον οδήγησε στο να αναλάβει το «τιμόνι» του «κιτρινόμαυρου» πάγκου ήταν η σύμπνοια απόψεων μεταξύ του ίδιου και της Διοίκησης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία και ο Αχιλλέας κατάφερε να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η Γ’ Εθνική είναι μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία με πολλές δυνατές και Ιστορικές, όμως εμείς θεωρούμε ότι και ο Αχιλλέας είναι μια ομάδα που έχει το «ειδικό βάρος» να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Αυτό που με έκανε να πω το ναι και να επιστρέψω στον Αχιλλέα ήταν το γεγονός ότι το πλάνο που μου παρουσίασε η Διοίκηση ήταν ακριβώς ίδιο με τις δικές μου σκέψεις και φιλοδοξίες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που να έχει κράμα εμπειρίας και φιλοδοξιών με έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και νέα παιδιά με όρεξη και φιλοδοξίες. Ήδη ξεκίνησε η ανανέωση των ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ και σκοπός είναι να πλαισιωθούν από σωστές και στοχευμένες κινήσεις με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Επίσης στόχος μας είναι και τα παιδιά της περιοχής των Φαρσάλων να πλαισιώσουν την ομάδα και να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας δύσκολης και δυνατής κατηγορίας.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως είναι πάντα και με δουλειά και προσήλωση στον στόχο πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον ανταμείψουμε και να τον ευχαριστήσουμε.»