«Ένας και δυο άνθρωποι μπορούν να κάνουν λίγα όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»

Στις πρώτες του δηλώσεις προέβη ο νέος πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστος Τσαπραΐλης ο οποίος για ακόμη μια φορά έδειξε την ενωτική διάθεση που θα έχει ο Αχιλλέας ενώ δήλωσε πως έχει απόλυτη επίγνωση των ευθυνών που του αναλογούν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έπειτα από την τελευταία γενική συνέλευση ανέλαβα την πρωτοβουλία ενωτικά και για το καλό του Αχιλλέα να αναλάβω την προεδρία του Δ.Σ. της ομάδος. Με πλήρη γνώση των ευθυνών που μου αναλογούν θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Αχιλλέας Φαρσάλων να οργανωθεί αγωνιστικά, διοικητικά και επικοινωνιακά έτσι ώστε να είναι όσο πιο οργανωμένος και έτοιμος γίνεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ένα πρωτάθλημα δύσκολο και απαιτητικό που χρειάζεται συνεχής εγρήγορση σε όλους τους τομείς. Πάνω σε αυτό το κομμάτι θα θέλαμε ως Διοίκηση να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο των Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο ο οποίος κινήθηκε άμεσα σε ότι ζητήθηκε από τον Δήμο ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να λυθούν τα επιμέρους ζητήματα του γηπέδου και ο Αχιλλέας να μπορεί να αγωνιστεί στην Γ Εθνική δίχως κανένα κώλυμα. Σε αυτή την προσπάθεια καλώ μαζικά τον κόσμο των Φαρσάλων να είναι δίπλα στην ομάδα.

Ένας και δυο άνθρωποι μπορούν να κάνουν λίγα όλοι μαζί όμως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Έπειτα από 27 χρόνια ο Αχιλλέας είναι και πάλι εκεί που πρέπει και αξίζει να βρίσκεται. Πρέπει όλοι με πρώτο εμένα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την ομάδα και την πόλη.

Με τιμή ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Τσαπραΐλης.