Τελικός ποδοσφαίρου 5χ5 κατηγορίας εφήβων – ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ

Την Παρασκευή 14/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός των εφήβων (Γεν : 2001,02,03,04)  παρουσία πολλών φιλάθλων. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των  ROSSANEGROS με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο καλύτερος παίχτης του τουρνουά, ο Χρ.Μπίνας.

Η ομάδα των GIALLOROSSI είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ,με τον Βαλαβάνη , ο οποίος αστόχησε στην εκτέλεση του «πέναλτυ». Οι νικητές που είχαν βγει πρώτοι στον όμιλό τους, απέκλεισαν διαδοχικά τους RED DEVILS με 6-4 και PELFE με 3-1. Οι ηττημένοι που και αυτοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους ,απέκλεισαν στα προημιτελικά τους   YOLLO  με 7-5 και στα ημιτελικά τους BLAUGRANA με 6-3. Την απονομή στους νικητές και ηττημένους έκανε ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ. Κώστας Δερλός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ROSSANEGROS: Μπίνας Χρ, Μπίνας Βασ, Δρόσος Βησ, Τριανταφύλλου Αναστάσιος, Κοτσίλης Αχ, Καλφόγλου Χρ, Αρχοντής Παν, Κατμέρος Βασ.

GIALLOROSSI: Κουτσικόπουλος Χρ, Σούρλας Δημ, Γκρίτζαλης Κ, Ψαρογιώργος Βασ, Δημόπουλος Χρ, Δημόπουλος Μαργαρίτης, Γκουντούλας Γιωργ, Βαλαβάνης Μάκης, Γιαννόπουλος Δημ.

 Διαιτητής: Χρ.Στεργιόπουλος.