Τέσσερις μεταγραφές για την Νίκη Κρήνης

Ο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ έπειτα από την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Τσιάρα Θανάση πριν από ένα μήνα περίπου, ξεκίνησε την ανακοίνωση των πρώτων τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας και είναι οι εξής:

Ο 25χρονος Κώστας Τζερεμές όπου μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων και αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

Ο Κώστας Σελήνης 30 ετών ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αποκτήθηκε από τους Λύκους Λάρισας έχοντας γεμάτες σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία και σε Χαραυγή, Θύελλα Λάρισας, Λάρισα 88 και Ανθούπολη.

Ο 24χρονος Λαρισαίος κεντρικός χαφ με ύψος 1.95 Χρήστος Τσανάκας που την ηλικία των 11 ως 18 του ήταν μέλος της ΑΕΛ, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα των under17 και under18. Στη συνέχεια έκανε δυο πολύ καλές χρονιές του με τη φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και ξαναεπέστρεψε στην στην ΑΕΛ για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά των under21. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον Α.Ο.Ναρθακίου οπού δυστυχώς είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και έκανε χειρουργείο για αποκατάσταση του κομμένου του χιαστού. Εδώ και ένα χρόνο έχει δουλέψει στην αποκατάστασή του, και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ενώ θα υπάρξει και η επιστροφή ενός γνώριμου που είχε δοθεί δανεικός στην ομάδα της Ακαδημίας Φαρσάλων του Ηλία Ζησόπουλου που επιστρέφει πίσω προς ενίσχυση της Νίκης.

Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και οι τέσσερις παίκτες αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και τους καλωσορίζει στην οικογένεια της Νίκης Κρήνης και τους εύχεται να είναι υγιείς!