Επιβράβευση πελατών Get Bonus

Η διαδικτυακή εφαρμογή Επιβράβευση πελατών Get Bonus αναπτύχθηκε από την Φαρσαλινή εταιρεία ΔΙΚΤΥΟ και δημιουργήθηκε από τον εξειδικευμένο σε διαδικτυακές εφαρμογές Δημήτρη Βαρακλιώτη.
Η εφαρμογή δημιουργήθηκε  βάση καταγραφής των αναγκών των τοπικών επιχειρήσεων για εισαγωγή στο σύγχρονο marketing και επιβράβευση των πελατών τους.
Είναι η μοναδική cloud εφαρμογή στην Ελλάδα η οποία έχει μοναδικό σκοπό και λειτουργία την επιβράβευση πελατών.

Περιγραφή

Τι είναι ένα Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών Get Bonus;
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που διαχειρίζεται την ανταποδοτική σχέση μεταξύ Πελάτη και Επιχείρησης (πέρα από την ίδια τη χρηματική συναλλαγή).
Η καρδιά του συστήματος είναι το αρχείο μελών, που δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση να γνωρίζει με λεπτομέρεια κάθε πελάτη της και να επικοινωνεί μαζί του όποτε το θεωρεί απαραίτητο.

Τι σας προσφέρει μια Εφαρμογή Επιβράβευσης Πελατών Get Bonus;
• Αύξηση της συχνότητας επισκέψεων των πελατών που οδηγεί σε αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας. Έτσι πετυχαίνουμε τη διατήρηση του υπάρχοντος πελατολογίου αλλά και αύξηση της ροής νέων πελατών από συστάσεις ευχαριστημένων πελατών.
• Καταγραφή του πελατολογίου και των καταναλωτικών συνηθειών του. Συλλέγοντας τα στοιχεία των πελατών, σας δίνεται η δυνατότητα στοχευμένων ενεργειών marketing με μετρήσιμα αποτελέσματα.
• Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση έναντι ανταγωνιστών της.
• Η κάρτα μέλους λειτουργεί σαν μια διαρκής διαφήμιση της επιχείρησης σας στο πορτοφόλι του πελάτη.

Get Bonus; Cloud: Εφαρμογή επιβράβευσης πελατών κατάλληλη για αλυσίδες καταστημάτων και επιχειρήσεις franchise με δυνατότητες καταγραφής πελατολογίου, bonus συναλλαγών και  προφίλ επιβράβευσης.
Αξιοποιήστε τα στατιστικά στοιχεία και τις αναφορές που παράγει η εφαρμογή για να γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Τη συγκεκριμένη λύση έχουν επιλέξει αλυσίδες καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, Super Markets και άλλες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων με δύο ή περισσότερα σημεία πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και online αγορά πατήστε εδώ.