Απίθανες εφευρέσεις που έκαναν τους δημιουργούς τους πάμπλουτους!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ελπίζουν να δημιουργήσουν το επόμενο «big thing» όσον αφορά στις εφευρέσεις. Αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι βγάζουν χρήματα μόνο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διασφαλίζοντας ότι όλα είναι στο όνομά τους προτού δώσουν στο κοινό την εφεύρεσή τους. Επειδή αν δεν το κάνουν, μπορεί να καταλήξουν σαν την Catherine Hettinger, που εφηύρε το fidget spinner. Η Hettinger δεν είχε τα 400 δολάρια για να ανανεώσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της και τώρα που η εφεύρεση έχει κάνει «πάταγο», εκείνη δεν βγάζει δεκάρα.

Όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που ανανέωσαν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους, όπως ο εφευρέτης των «δοντιών του Billy Bob». Αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή η εφεύρεση έκανε κάποιον πλούσιο, θα εκπλαγείτε με το τι λατρεύει γενικότερα το κοινό…

Το Pet Rock ήταν ακόμα μια από τις πιο γελοίες εφευρέσεις που κατάφερε να αγαπηθεί τόσο πολύ, αλλά κατάφερε να κάνει τον εφευρέτη του, πάμπλουτο!

Το «ψάρι που τραγουδάει» (διακοσμητικό χώρου) είναι ίσως μια από τις πιο αστείες εφευρέσεις, αλλά μάλλον ακριβώς επειδή είναι τόσο περίεργη και μοναδική, έκανε τον δημιουργό του εξαιρετικά πλούσιο.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί τις απίστευτες εφευρέσεις που έφεραν πολλά λεφτά στο λογαριασμό των εφευρετών τους

 

Πηγή: www.newmoney.gr