Ψηφίστηκαν 28 θέματα στο Δημοτικό συμβούλιο

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση (13/06) του δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, τέθηκαν 28 θέματα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων της ημερήσιας διάταξης, τα οποία και ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-5051

Η συζήτηση διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ένταση.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-4995

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-5005

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-5041

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-5038

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-4981

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-4997

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-4984

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-4986

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-5007

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

1) Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου Φαρσάλων, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας  Θεσσαλίας, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Στερέωση και αποκατάσταση του πύργου Καραμίχου στα Φάρσαλα».

2) Έγκριση Παραλαβής Γεωτεχνικής Μελέτης του έργου με τίτλο: «Υπολειπόμενα Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων στην πόλη των Φαρσάλων».

3) Έγκριση της με αριθμό 6/2017 μελέτης του έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου στα Δημοτικά Κτήρια» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

4) Έγκριση της με αριθμό 7/2017 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αμμοχαλικοστρώσεις κτηνοτροφικών δρόμων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

5)Έγκριση της με αριθμό 8/2017 μελέτης του έργου με τίτλο : «Αντικατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων Πλατείας Τ.Κ. Βρυσιών» και καθορισμός  τρόπου εκτέλεσης.

6) Έγκριση της με αριθμό 9/2017 μελέτης εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση Οδοποιίας Δ.Ε. Ενιπέα (Σταυρού-Υπέρειας)» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

7) Έγκριση της με αριθμό 10/2017 μελέτης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση οδοποιίας των Τοπικών Κοινοτήτων Σκοτούσσας, Νεράιδας και  Πολυδαμείου» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

8) Έγκριση της με αριθμό 11/2017 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αγροτική οδοποιία του Δ.Ε. Πολυδάμαντα» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

9) Έγκριση της με αριθμό 12/2017 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αγροτική οδοποιία του Δ.Ε. Ναρθακίου» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

10) Τροποποίηση της με αριθμό 208/2016 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ως προς τον καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση Σχιστολιθικού Κερατόλιθου στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων».

11) Έγκριση Παράτασης Προθεσμίας του έργου με τίτλο: «Συντήρηση Κοινόχρηστων Χώρων Περιοχής Αγίου  Δημητρίου».

12) Έγκριση μονοδρόμησης τμήματος της οδού Θέτιδος (από Λαρίσης μέχρι Απιδανού), λόγω εκτέλεσης εργασιών διαπλάτυνσης πεζοδρομίων.

13) Έγκριση μερικής διακοπής κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς: α) Λαμίας και β) Περιφερειακής Αλσυλλίου κατά τη θερινή περίοδο.

14) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συμμετοχή του, στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας «Α.Ε.ΝΟ.Λ.» Α.Ε.

15) Έγκριση αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.

16) Έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων (Α’ τριμήνου), ελέγχου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.

17) Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Φαρσάλων για τα BestCityAwards 2017 ΠΥΛΩΝΑΣΑ – LiveableCity Ενότητα 6: Πολιτισμός & Τουρισμός / Culture & Tourism Πεδίο 6.2: Ανάπτυξη ηλεκτρονικού τοπικού τουριστικού οδηγού.

18) Έγκριση δαπάνης για τη φιλοξενία Ελληνοκαναδικής αποστολής που ασχολείται με αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή του Δήμου μας & διάθεση πίστωσης.

19) Έγκριση αδελφοποίησης του Δήμου Φαρσάλων με το Δήμο Κίλιας της Ουκρανίας.

20) Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων στο αλσύλλιο της πόλης με τίτλο: «Το δάσος μας αλλιώς» & διάθεση πίστωσης.

21) Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης του Δήμου με το σύλλογο ντόπιων Φαρσάλων με την επωνυμία «Ο ΕΝΙΠΕΑΣ» με θέμα: «Ανάδειξη της τοπικής κουζίνας της περιοχής Φαρσάλων και η Διατροφική της Αξία» & διάθεση πίστωσης.

22) Έγκριση χρηματικής επιχορήγησης του Δήμου στο σύλλογο με την επωνυμία «Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων» για την εκδήλωση «19ο Πανελλήνιο Γαβούστιμα – Σύναξη Καππαδόκων» & διάθεση πίστωσης.

23) Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και αιρετών εκτός έδρας.

24) Έγκριση μικροδαπανών Δήμου & διάθεση πίστωσης.

25) Συγκρότηση επιτροπής ετήσιας Εμποροπανήγυρης στην Τ.Κ. Σταυρού Δήμου Φαρσάλων.

26) Έγκριση ανάκλησης παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.

27) Έγκριση της αριθμ. 30/2017 απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. με θέμα «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας (πρόγραμμα σπουδών) της Μουσικής Σχολής του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.»

28) Έγκριση της με αριθμό 33/2017  απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ με θέμα «Αναμόρφωση (3η) του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».