“Χ”ρυσός βαθμός και προχωράει!

Τον βαθμό της ισοπαλίας με 0 – 0 κατάφερε να πάρει ο Άρης Διλόφου στην έδρα του Τοξότη Λάρισας στο ντέρμπι της “ουράς” στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΙΛΟΦΟ-0407

Έτσι ο Άρης έφτασε τους 21 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση όντας ισόβαθμος με την Ακαδημία Φαρσάλων η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην αναμέτρηση με αρχικό τους προτέρημα την διατήρηση του μηδέν στην άμυνά τους καθώς παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΙΛΟΦΟ-0374

Ο Τοξότης απείλησε πρώτος στο 8′ όμως την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταναβάρα έδιωξε ενστικτωδώς ο Λεβέντης.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΙΛΟΦΟ-0379

Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν χαμηλός καθώς οι δυο ομάδες είχαν ως κύριο μέλημα την διαφύλαξη των μετόπισθεν και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 41′ όταν ο Καρακώστας έκανε το σουτ από πλάγια αριστέρα και ο Ράιδος έδιωξε σε κόρνερ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΙΛΟΦΟ-0406

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο Άρης έχασε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Δημουλά να πλασάρει από πλεονεκτική θέση και τον Ράιδο να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ.

Ενώ οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να σκοράρουν με τον Λεωνίδα Βαίτση όμως η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε υποδείξει νωρίτερα επιθετικό φάουλ στον Ρούλη Βαίτση στην διεκδίκηση της μπάλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΙΛΟΦΟ-0393

Οι Συνθέσεις

Τοξότης: Ράιδος, Κίτσος, Τζέλα, Πλατσάς, Τάκο, Παπαδημητρίου, Τσότσος, Γιαννακός, Ζαχαράκης, Νταναβάρας, Μπουρουτζήκας

Άρης Δίλοφου (Τάκης Ρόφαλης): Λεβέντης,Μπουλούτσος, Συργκάνης, Χαμορούσος, Σουλιώτης, Φουστάνας Γ (65′ Μπανιάς), Βαίτσης Λ. (89′ Καρακικές), Βαίτσης Ρ. (93′ Μαυρομύτης), Καρακώστας Δημουλάς

ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΙΛΟΦΟ-0303