Στοίχημα: Δε χάνει ο Πλατανιάς

Στις αναμετρήσεις που κλείνουν την αγωνιστική στη Σούπερλιγκ στρέφεται το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος, κυρίως σ’ αυτή των Χανίων ανάμεσα σε Πλατανιά και ΑΕΚ. Δράση υπάρχει επίσης σε Ισπανία και Ολλανδία, όπως επίσης και στη Νορβηγία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η 2winbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το 1Χ στα «Περιβόλια»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Πλατανιάς – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.90. Ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παρουσία στα πλέι οφ. Ο Πλατανιάς πραγματοποιεί ονειρεμένη σεζόν, κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο, βρίσκεται στο -3 απ’ την πέμπτη θέση και στο -2 απ’ τη σημερινή αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια εντός έδρας ήττα φέτος στη Σούπερλιγκ, έχουν ρεκόρ 8-4-1 και επιμέρους γκολ 23-12. Πορεύονται αήττητοι στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος στο γήπεδο τους (7-3-0), σκόραραν σ’ όλα! Απ’ την άλλη, η ΑΕΚ έρχεται απ’ την οδυνηρή εντός έδρας ήττα 2-3 απ’ τον Παναθηναϊκό, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από εμφάνιση κατώτερη του αναμενομένου. Σήμερα δίνει ένα εξόχως κρίσιμο παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση ήττας κινδυνεύει ακόμη και η παρουσία της στα πλέι οφ! Μόλις δύο νίκες πήρε η ΑΕΚ στα τελευταία 13 εκτός έδρας παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης (2-8-3), σήμερα ποντάρουμε στο 1Χ.

Διπλό με κάλυψη η Στρομσγκόντσετ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπραν – Στρομσγκόντσετ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.50. Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, καθώς η μεν Μπραν πήρε εκτός έδρας 1-1 με την Τρόμσο, ενώ η δε Στρομσγκόντσετ επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Χάουγκεσουντ και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών και του Σούπερ Καπ), παίζουν χωρίς ψυχολογία και σήμερα θέλουν να κάνουν νέα αρχή. Απ’ την άλλη, η Στρομσγκόντσετ έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα, ανέβασε την αυτοπεποίθηση της, σήμερα θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας, έχει σκοράρει 13 τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Θα πάμε με το 2 DNB.

Κερδίζει η Οριέντε Πετρολέρο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Οριέντε Πετρολέρο – Ντεπορτίβο Κουένκα, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για πρώτο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Ντεπορτίβο Κουένκα. Φαβορί για τη νίκη σήμερα είναι η Οριέντε Πετρολέρο, που έχει περισσότερη ποιότητα απ’ την αντίπαλο της και θέλει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Το συγκρότημα απ’ τη Βολιβία μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει σκοράρει 14 γκολ σ’ αυτή τη σειρά αγώνων. Απ’ την άλλη, η Ντεπορτίβο έρχεται από εκτός έδρας ήττα απ’ την Έμελεκ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα πάμε με την έδρα.

Χαμηλό σκορ στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της regular season της Ευρωλίγκα, όπου επιλέγουμε το Under 147 σε απόδοση 1.90. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Φενέρμπαχτσε θέλει μόνο νίκη, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Απ’ την άλλη, η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη καθότι αποκλεισμένη εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Οι Τούρκοι χρειάζονται μόνο νίκη και περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγουν την έβδομη θέση, η οποία οδηγεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πολύ πιθανόν να σημαίνει αποκλεισμό. Το χειρότερο σενάριο για την Φενέρ είναι να καταλήξει έβδομη και αυτό θα συμβεί αν νικήσουν Παναθηναϊκός, Μπασκόνια και Εφές, ανεξαρτήτως του δικού της αποτελέσματος. Η Φενέρ παίζει πρώτη χρονικά, είναι υποχρεωμένη να κερδίσει και να περιμένει κάποιο «στραβοπάτημα» απ’ τις ομάδες που προπορεύονται. Κρατάμε τη νίκη της Φενέρ σε συνδυασμό με το Under 147 που επαληθεύεται στα παιχνίδια αμφότερων των ομάδων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.