Ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα την Παρασκευή

Την Παρασκευή γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας το μεσημέρι-απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 25/03/2017
Το Σάββατο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.