Και τώρα στο χορτάρι!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Δευτέρα (14/03) στα γραφεία της ΕΠΣΛ, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου  της Πέμπτης, ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέας Αγιάς στις 15:15 στο στάδιο Αλκαζάρ.

ΣΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ 17--3

Η συνέντευξη τύπου  έγινε παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και μελών του Δ.Σ. αυτής. Oι εκπρόσωποι των δύο ομάδων και οι διαιτητές που ορίστηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας: Διαιτητής Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Γκάγκας– Καρακώστα ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γρηγοριάδης.

Μίλησαν οι εξής: Ζήσης Γρηγορίου (Πρόεδρος ΕΠΣΛ), Σταύρος Πουλαράκης ( Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας), Χρήστος Τσαπραΐλης (Αντιπρόεδρος Αχιλλέα Φαρσάλων), Τάκης Παραφέστας (προπονητής Αχιλλέα Φαρσάλων), Κώστας Νεμπεγλέρας (ποδοσφαιριστής Αχιλλέα Φαρσάλων), Μπουκουβάλας Δημήτρης (προπονητής Δωτιέα Αγιάς). Βασίλης Ντακούλας, (ποδοσφαιριστής Δωτιέα Αγιάς). Κώστας Γουργιώτης (πρόεδρος Δωτιέα Αγιάς).

ΣΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ 17--2

Ο τυπικά γηπεδούχος της αναμέτρησης έπειτα από κλήρωση θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων και οι φίλαθλοι του θα τοποθετηθούν στην Θύρα 4 του Σταδίου Αλκαζάρ, ενώ οι φίλαθλοι του τυπικά φιλοξενούμενου Δωτιέα Αγιάς θα τοποθετηθούν στην Θύρα 2. Η αξία των εισιτηρίων του τελικού θα είναι 5 ευρώ ενώ στην κεντρική Θύρα (VIP), η αξία των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ.

ΣΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ 17-

Ζήσης Γρηγορίου: Οι τελικοί Κυπέλλου του Νομού μας αποτελούν πάντα ένα σημείο αναφοράς και ο κόσμος τον “αγκαλιάζει” πάντα και δίνει το παρών με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον περσινό τελικό τον οποίο παρακολούθησαν 2.500 άτομα.
Φέτος ο τελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και ευχή όλων μας είναι να διεξαχθεί ένας τελικός με πολύ κόσμο δίχως ακρότητες και η καλύτερη ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο.

Σταύρος Πουλαράκης: Οι ειλημμένες υποχρεώσεις των διαιτητών που ορίστηκαν να διευθύνουν τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου της Ένωσης μας, δεν τους επέτρεψαν να παραστούν στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους και να απευθύνουν τις δικές τους ευχές για την ομαλή διεξαγωγή του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος της Ένωσης μας. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ αλλά και ως ένας εκ των παλαιότερων διοικητικών της Ενώσεως αναπληρώνοντας τους 4 ικανότατους διαιτητές επιθυμώ να σας μεταφέρω τις ολόθερμες ευχές ως προς τις δύο ομάδες να έχουν μία θετική και νικηφόρα παρουσία στον τελικό αν φυσικά αγωνιστικά είναι καλύτερες των αντιπάλων τους ή πιο τυχερές. Φιλοδοξία των διαιτητών μας είναι να διεκπεραιώσουν την διαιτητική τους αποστολή, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και φυσικά να μην είναι αυτοί “πρωταγωνιστές” της αναμέτρησης. Εύχομαι και στις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό της κορυφαίας Ένωσης αποδεικνύοντας ότι είναι οι κορυφαίες ομάδες, καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ ο τελικός της Πέμπτης να είναι μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου μας.

Νίκος Δημεράς: Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένας τελικός στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και ο καλύτερος να κατακτήσει το τρόπαιο. Η διοργάνωση ξεκίνησε με 62 ομάδες και δίχως κανένα πρόβλημα στην μέχρι τώρα πορεία φτάνει στο τέλος της. Ο τυπικά γηπεδούχος της αναμέτρησης έπειτα από κλήρωση θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων και οι φίλαθλοι του θα τοποθετηθούν στην Θύρα 4 του Σταδίου Αλκαζάρ, ενώ οι φίλαθλοι του τυπικά φιλοξενούμενου Δωτιέα Αγιάς θα τοποθετηθούν στην Θύρα 2. Η αξία των εισιτηρίων του τελικού θα είναι 5 ευρώ ενώ στην κεντρική Θύρα (VIP) η αξία των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο.

Χρήστος Τσαπραΐλης: Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής για ακόμη μία σεζόν και ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός αντάξιος της Ιστορίας των δύο ομάδων, να ευχαριστηθεί ο κόσμος το θέαμα δίχως “παρατράγουδα” κάτι που από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και ότι είναι εφικτό ώστε να το καταφέρουμε.Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος να κατακτήσει το τρόπαιο.

ΣΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ 17--5

Κώστας Γουργιώτης: Στον τελικό της Πέμπτης θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ιστορικές και πολύ καλές ομάδες.
Πιστεύω ότι ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο θα δει όμορφο ποδόσφαιρο από δύο πολύ καλές ομάδες.
Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος.

ΣΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ 17--4

Τάκης Παραφέστας: Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στον τελικό. Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες και πιο Ιστορικές ομάδες. Από την πλευρά μου χαίρομαι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στον τελικό όπως βέβαια και η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και ελπίζω να είναι όπως λέει και ο λαός “τρίτη και φαρμακερή”! Έχουμε γνώση ποιον αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε ξέχωρα με τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας τελικός. Το όνομα και η δυναμική των δύο ομάδων είναι ένας ισχυρός πόλος έλξης ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει τις ομάδες, καθώς το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας είναι εκ των κορυφαίων σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι δίχως παρεκτροπές και να είναι μία γιορτή για όλους μας.

Κώστας Νεμπεγλέρας: Ο μεθαυριανός τελικός είναι μια γιορτή για όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας. Θα πρέπει εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να ευχαριστήθουμε το παιχνίδι για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο και να δει ένα όμορφο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι αυτή που θα κατακτήσει και το Κύπελλο. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε με το πολύ καλό πρόσωπο που έχουμε μέχρι τώρα και στο τέλος να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

ΣΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ 17--7

Δημήτρης Μπουκουβάλας: Κατά την δική μου άποψη στον τελικό βρίσκονται οι δύο καλύτερες ομάδες.
Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις.
Αναφορικά με την ομάδα μας πιστεύω ότι είμαστε μια καλά δουλεμένη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε έναν τελικό και ελπίζω κάποτε να φτάσω σε συμμετοχές τον κ. Τάκη Παραφέστα τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.

Βασίλης Ντακούλας: Ο μεθαυριανός τελικός είναι μια γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια.
Εμείς θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το κύπελλο και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το πετύχουμε.
Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει.