Με “Νεμπε” “μπροστάρη, “καθάρισε” την Δόξα!

Ασταμάτητο το “κιτρινόμαυρο εξπρές” το οποίο επιβλήθηκε με σκορ 3 – 0 της Δόξας Αργυροπουλίου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6794

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Νεμπέγλερας ο οποίος “σέρβιρε” δυο ασσίστ ενώ χρίστηκε και σκόρερ.

Το… “βιολί” του συνέχισε ο Θανάσης Παλάσκας ο οποίος σκόραρε ακόμη δυο τέρματα!

Έτσι το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα έφτασε τους 54 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στο +12 από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6822

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο οι “Μυρμιδόνες” μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 3′ “άγγιξαν” το γκολ όταν έπειτα από όμορφο ομαδικό συνδυασμό ο Πετράκης βρέθηκε σε θέση βολής με το πλασέ του όμως να περνάει μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μοναδική τους απειλή στο πρώτο μέρος στο 8′ όταν ο Τσάκος βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Κουτσουκέρας έπεσε εντυπωσιακά στα πόδια του και έδιωξε πριν γίνουν πιο απειλητικά τα πράγματα.

Ο Αχιλλέας αφυπνίστηκε και ένα λεπτό αργότερα έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν έπειτα από πάσα του Νεμπεγλέρα ο Παλάσκας πάτησε περιοχή από τα αριστέρα, “έσπασε” στον Λόλα όμως το πλασέ του τελευταίου από την “καρδιά” της περιοχής πέρασε μόλις άουτ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6838

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 18′ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Κουμπούρας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Η πίεση του Αχιλλέα “καρποφόρησε” στο 25′ όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο “συνήθης ύποπτος” Θανάσης Παλάσκας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Παρά το γκολ οι “Μυρμιδόνες” συνέχισαν να πιέζουν και πέντε λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ όταν ο Πετράκης έπειτα από ομαδική συνεργασία και σέντρα του Καραμπούζη έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής  όμως οι αμυντικοί της Δόξας απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6842

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους έλαβε χώρα στο 40′ όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα έπειτα από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Δόξας κατέληξε στον Κουμπούρα όμως το κοντινό πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι παίκτες του κ. Παραφέστα συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν αρχικά στο 50′ όταν ο Τλούπας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπαχτσιβάνος έδιωξε η μπάλα κατέληξε στον Πετράκη, αυτός σούταρε δυνατά όμως η προσπάθειά του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6874

Ευκαιριών συνέχεια για τον Αχιλλέα ο οποίος έψαχνε “μανιωδώς” το δεύτερο τέρμα όταν στο 60′ ο Λόλας σούταρε δυνατά όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας είπε και πάλι “όχι”.

Ενώ ένα τέταρτο ήταν η σειρά του Νάστα να μπει στην “λίστα” των χαμένων ευκαιριών όταν βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή έκανε και το σουτ με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ και πάλι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6824

Τον “γόρδιο δεσμό” για το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα έλυσε ο Κώστας Νεμπεγλέρας ο οποίος από δημιουργός “ντύθηκε” εκτελεστής και με ψύχραιμο πλασέ από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα της Δόξας και “έγραψε” το 2 – 0, “κλειδώνοντας” παράλληλα την υπόθεση νίκη.

Οι “Μυρμιδόνες” παρά το σκορ ασφαλείας συνέχισαν την πίεση τους και κατάφεραν να σκοράρουν και πάλι έπειτα από… “ντόμινο” διαρκείας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6852

Στο 82′ ο Νεμπεγλέρας “σέρβιρε” και πάλι ο Κουμπούρας έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μπαχτσιβάνος έδιωξε με υπερένταση η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παλάσκας από κοντά έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, στέλνοντας την να αναπαυτεί στα δίχτυα της Δόξας για τρίτη φορά.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας μια πολύ δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-6797

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Οικονόμου, Κουμπούρας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Τλούπας, Μανιώτης (85′ Κοντοβάς), Νεμπεγλέρας, Λόλας (75′ Νάστας), Πετράκης (63′ Ρέψης), Παλάσκας.
Δόξα Αργυροπουλίου (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος, Καράς, Βογιατζής (Βογιατζής Ευθ.) Μπαχτσιβάνος, Κούλπας, Χατζής, Ριζούλης, Τσίτσιας (60′ Κόκρας), Τσούτσας, Τσιάγκος, Ζάχος.