Δωρεάν δράσεις στον Μύλο των Ξωτικών

10 μέρες ακόμη…. 10 παιχνίδια στο Fun Park των Ξωτικών… 6 πρόσθετες δράσεις… 2 εκπαιδευτικές δραστηριότητες… 1 Μουσείο

Ο 6ος Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες τους, που θα φιλοξενηθούν στην πιο όμορφο, την πιο ζεστή, την πιο γλυκιά γιορτή του χαμόγελου σε ολόκληρη τη χώρα.
Εκτός από τη ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και τις 9 ΔΩΡΕΑΝ δράσεις, το πάρκο περιμένει μικρούς και μεγάλους για να απολαύσουν τις δραστηριότητες παρέα με πειρατές και ξωτικά! Οι πρόσθετες δραστηριότητες είναι:

FunPark των Ξωτικών

Φέτος, ο Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζει το εντυπωσιακότερο FunPark  που είχε ποτέ! Το πιο απίθανο  FunPark της Ελλάδας θα βρίσκεται εδώ, με Παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους στις πιο προσιτές τιμές! Και φυσικά θα υπάρχουν ειδικές προσφορές με κάρτες!

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

1.Carousel

2.Πειρατικό τρενάκι

3.Ιπτάμενες Κούνιες

4.Παιδικό Καράβι

5.Παιδικό carousel

6.Magic House

7.Super Twister

8.Πειρατικό Καράβι

9.Συγκρουόμενα Αυτοκινητάκια

10.Free Style (extreme)

Το παγοδρόμιο των Ξωτικών

pagodromio

Το λευκό παλάτι των Ξωτικών θα μαγνητίσει και πάλι τα βλέμματα όλων. Χορός στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και έντονες και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, το Παγοδρόμιο του «Μύλου των Ξωτικών» θα βρίσκεται φέτος  δίπλα στη μεγάλη μουσική σκηνή, για να μη χάσουμε καμία συναυλία ενώ θα ξεφαντώνουμε στην παγοπίστα των 400 μέτρων.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Τα πειρατικά σεντούκια ανοίγουν και είναι γεμάτα με πολύτιμα Κοσμήματα και Δώρα από όλες τις γωνιές του κόσμου. Στο «Μύλο των Ξωτικών» ταυτόχρονα με τις δράσεις θα λειτουργεί και η μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα. Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης με αυστηρότητα επιβλέπει τις τιμές πώλησης των προϊόντων, με στόχο το χαμηλό κόστος. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα στεγάσει την εμπορική δραστηριότητα συλλόγων και ευπαθών ομάδων.

Το Πειρατικό Express

pirate-express

Ποιος  μπορεί να αντισταθεί σε μια βόλτα με το Πειρατικό Express; Στο πιο μαγευτικό σημείο του Μύλου, δίπλα στο μεγάλο  καράβι, οι πειρατές στήνουν το απίθανο τρενάκι τους για αξέχαστες βόλτες. Μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη διαδρομή, ειδικά σχεδιασμένη από τον Αρχιπειρατή και τους βοηθούς του.

Το Ξωτικο Μαγειριό του Μύλου

Ο Φημισμένος Σεφ του Άη Βασίλη «Ξωτικαράς» , διαλέγει τα πιο αγνά και ποιοτικά τοπικά προιόντα, και ετοιμάζει για τους επισκέπτες του Μύλου μοναδικές γεύσεις που θα τους μείνουν αξέχαστες!

glukia-agora

Για 43 ολόκληρες ημέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του παρουσιάζουν τα γλυκά μυστικά τους. Τα πιο εντυπωσιακά γλυκίσματα κατασκευάζονται στο Εργαστήρι Σοκολάτας , μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.
Τα Ξωτικά πλάθουν την ζεστή και πολύχρωμη καραμέλα δημιουργώντας μοναδικά σχέδια! Τα Καλικατζαράκια, χρησιμοποιώντας απίθανα υλικά (κακάο, ξηρούς καρπούς, φρούτα, βότανα κ.ά.) κατασκευάζουν και πωλούν τεράστιες πλάκες σοκολάτας! Κάθε γωνιά του πάρκου και μια διαφορετική έκπληξη. Ζαχαρωτά, λουκουμάδες, σουβλιστά γλυκίσματα, ολοκληρώνουν το παζλ της γλυκιάς απόλαυσης.

Κι όλα αυτά, στο μεγαλύτερο μουσείο αλευρόμυλου στην Ευρώπη, το Μουσείο του Μύλου Ματσόπουλου!