Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με εξαίρεση τη δυτική Ελλάδα, τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου, όπου θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς ασθενείς βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 14 έως 33, στη δυτική από 17 έως 29, στη Θεσσαλία ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 19 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 26, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 30 και στην Κρήτη από 21 έως 29.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από συνεχώς μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης προς το βράδυ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και στις νοτιότερες περιοχές 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις αρχικά 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως και από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στις δυτικές ακτές 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ορεινά του νομού θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και προς το βράδυ 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!