Και τώρα Ολυμπιάδα!

Του Άλκη Σούρλα

Την 9η θέση με βολή στα 59.23 μ. κατέλαβε η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Πλέον η Φαρσαλινή δισκοβόλος προετοιμάζεται δυναμικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Βραζιλία από 12 έως 21 Αυγούστου.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της δήλωσε πολύ ευχαριστημένη με την προσπάθεια της και την ευκαιρία που είχε να κυνηγήσει ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ και εν όψει Ολυμπιάδας (σ.σ το ατομικό της ρεκόρ είναι στα 61.40μ).

Επίσης δήλωσε πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη, διότι έφερε την δισκοβολία γυναικών ξανά στο προσκήνιο έπειτα από πολλά χρονιά, με την συνεχή συμμέτοχη της σε μεγάλα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά φυσικά και με την συμμετοχή στην Ολυμπιάδα!

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και σε όσους είναι δίπλα της κρατώντας το Ολυμπιακό όνειρο ζωντανό.

«Το ότι έφτασα να είμαι μέσα στις 12 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης, το χρωστάω και σε ανθρώπους που με βοηθούν και είναι κοντά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μου και στην οικογένεια μου που με στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μου Saucony Greece, την QNT, την Uvex και την κυρία Παναγοπούλου».