Θα το τρώγατε; Και όμως δεν είναι αυτό που νομίζετε, αλλά κάτι πολύ νόστιμο

Η 30χρονη Katherine Dey είναι νοσοκόμα με ταλέντο και χόμπι τη ζαχαροπλαστική. Όμως αυτά τα δύο κάπως μπλέκονται. Ναι μεν δημιουργικά, αλλά… Οι τούρτες της δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς λαχταριστό. Είναι μάλλον γκροτέσκες και τρομακτικές. Ωστόσο είναι σίγουρα ξεχωριστές και εδώ και λίγες μέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια όταν η Katherine άρχισε να πειραματίζεται με τα βαρετά στην εμφάνιση γλυκά που έφτιαχνε. Τελικά έκανε τα κέικ- θρίλερ. Αναγνωρίζει και η ίδια πως τα γλυκά αυτά δεν είναι για όλους και δεν κάνουν για όλες τις περιστάσεις. Ας πούμε σίγουρα δεν είναι κατάλληλα για παιδικά πάρτι ή για δώρο σε κάποιον που δεν γνωρίζετε αρκετά καλά.

Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η συναρμολόγηση και το να σιγουρέψει πως όλο αυτό το σχέδιο δεν θα καταρρεύσει μέχρι να κοπεί. Συνήθως το πετυχαίνει άψογα, αλλά ακόμη και μια ατέλεια, εδώ δεν δεν είναι πρόβλημα. Πάντως έχουν σουξέ και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ακόμη και αυτοί που στην αρχή αηδιάζουν, τελικά δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα κομμάτι.

τούρτα ανατομίας1

τούρτα ανατομίας2

 

Πηγή: www.lifo.gr