Τζακ ποτ σήμερα στο Τζόκερ – Οι απίθανοι νικητές!!!

Νέο τζακ ποτ σήμερα στο τζόκερ, με το τυχερό δελτίο να κερδίζει τουλάχιστον 2.300.000 ευρώ.

Η αγωνία, μετά από πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ελπίζουν ότι θα αλλάξει η ζωή τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στις παρακάτω περιπτώσεις, οπότε και ανυψοπίαστοι άνθρωποι έγιναν εκατομμυριούχοι!

Το ατυχές διαζύγιο

Όταν η Denise Rossi κέρδισε 1,3 εκατ. δολάρια στη Λοταρία της Καλιφόρνιας, έφυγε από τον σύζυγό της χωρίς να του πει λέξη! Παρότι ο σύζυγος ένιωσε κάπως καχύποπτα, ωστόσο της έδωσε το διαζύγιο που του ζήτησε.

2 χρόνια αργότερα, ο σύζυγός της έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα που του φανέρωνε την αλήθεια. Αμέσως προχώρησε σε μήνυση προς την πρώην σύζυγό του επειδή δεν του φανέρωσε τα κέρδη της. Και όμως το δικαστήριο τον δικαίωσε επιστρέφοντάς του όλο του το μερίδιο!

Το χαμένο δελτίο

Ο Martyn Tott και η σύζυγός του από την Αγγλία έχασαν το μεγάλο έπαθλο των 3 εκατ. λιρών καθώς έχασαν το τυχερό δελτίο που είχαν παίξει. Εκείνο το ΤΖΑΚΠΟΤ έμεινε στην ιστορία της Αγγλικής Λοταρίας ως το μεγαλύτερο ποσό που έμεινε στα αζήτητα.

Ο γηραιότερος νικητής

Ο γηραιότερος νικητής λοταρίας που έχει ποτέ καταγραφεί ήταν ο Nguyen, ένας άνδρας 97 χρόνων από το Βιετνάμ, ο οποίος κέρδισε 340 χιλιάδες δολάρια το 2010. Όντως φτωχός όλη του τη ζωή, δεν ήξερε τι να κάνει όλα αυτά τα χρήματα που κέρδισε. Τελικά έδωσε τα περισσότερα δεξιά κι αριστερά σε γείτονες και ξόδεψε όσα λίγα του έμειναν για να πάρει μια τηλεόραση, λίγο κρέας και ρύζι για τον εαυτό του και  για άλλους ανθρώπους που ήταν σε παρόμοια αδύναμη οικονομική κατάσταση με αυτόν.

Το…είπαν τα άστρα

2 φίλοι, ο Carly Wiggett και ο Becky Witt από το Ντάρτφορντ της Αγγλίας κέρδισαν 336 χιλιάδες λίρες στο παιχνίδι Euromillions το 2013, μετά από έντονη παρότρυνση  της μητέρας του Carly, η οποία είχε δει στα ζώδια ότι κάτι μεγάλο και πολύ θετικό επρόκειτο να τους συμβεί. Οι 2 φίλοι ένιωσαν τόσο τυχεροί που πήγαν αμέσως και έπαιξαν ένα δελτίο, που λίγο αργότερα αποδείχτηκε υπερτυχερό!

Όνειρο «τρελό»

Ο Terry Vigus από το Έσσεξ ισχυρίζεται ότι είχε δει στον ύπνο του τους τυχερούς αριθμούς που του χάρισαν 1,17 εκατ. λίρες το 2014. «Είδα στο όνειρό μου τις μπάλες να πέφτουν μία-μία και να ταιριάζουν με τους αριθμούς του δελτίου μου. Στον ύπνο μου είχα προβλέψει σωστά τα 5 νούμερα και περίμενα για το τελευταίο να βγει στην κληρωτίδα, μέχρι που ξαφνικά ξύπνησα!» είπε σε σχετική συνέντευξη.

Πηγή: http://www.antenna.gr/news