Συσκέψεις για τα μπλόκα

Συσκέψεις θα πραγματοποιήσει τις επόμενες τρεις ημέρες η Ενωτική Συνομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, με σκοπό να συντονιστούν οι αγρότες και να προετοιμαστούν ενόψει της καθόδου των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας:

«Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας χαιρετίζει τους αγρότες που έχουν ήδη βγάλει τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και καλεί και άλλους να ενισχύσουν τα τρακτέρ και να βγουν και σε νέα χωριά.

Είναι ώρα ευθύνης για τον κάθε μικρομεσαίο αγρότη και κτηνοτρόφο να αντισταθεί και να ξεσηκωθεί με τα αιτήματα επιβίωσης που διεκδικεί η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Παλεύουμε να μην περάσει η άγρια φορολόγηση, ο τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που μαζί με την μείωση των ενισχύσεων από την ΚΑΠ και τα άλλα μέτρα θα οδηγήσουν στον αφανισμό και το ξεκλήρισμα τους μικρομεσαίους αγρότες.

Η ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες να συμμετέχουν στις συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία καθόδου των τρακτέρ στο μπλόκο Νίκαιας.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί στον Πλατύκαμπο στα γραφεία του Συνεταιρισμού

Δευτέρα και ώρα  5 το απόγευμα στην αίθουσα του ΤΟΕΒ θα γίνει σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων και επιτροπών αγώνα Φαρσάλων.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην ταβέρνα ΧΑΤΖΑΚΟΣ στην Αγιά».