“Κουλουράκια” στο Αλκαζάρ.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες Απόλλων Λάρισας και Αχιλλέας Φαρσάλων έμειναν στο 0 – 0.

αλκαζαρ-0205

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 7′ έχασαν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης όταν έπειτα από λάθος εκτίμηση του Οικονόμου ο Μπόντε έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή όμως το σουτ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Γκικούδη.

Οι “κιτρινόμαυροι” ισορρόπησαν την αναμέτρηση και στο 15′ έχασαν την πρώτη καλή στιγμή τους στην αναμέτρηση όταν την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπένου έδιωξε με υπερένταση ο Μπρέλλας.

Η επόμενη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 38′ όταν έπειτα από κόρνερ του Κυριάκου ο Μπόντε έπιασε “αφύλαχτος” την κεφαλιά όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων “απάντησε” στις ευκαιρίες όταν στο 42′ το σουτ του Βούλγαρη από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Πλιάγκα που πέρασε άουτ και ένα σουτ του Παλάσκα που έδιωξε ο Τσιανάκας δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο.

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους “κιτρινόμαυρους” οπαδούς οι οποίοι έκαναν Στάδιο και το Αλκαζάρ.

Έτσι ο Απόλλων παραμένει πρωτοπόρος και στο +5 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Κολιός, Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Λιλολάρι, Κούρο, Κουρδής, Νάστας (45′ Κουβελάς), Κυριάκος, Μπόντε, Παλάσκας.

αλκαζαρ-0137

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κομισόπουλος (46′ Τλούπας), Τσετιροκλής (60′ Κακαζούκης), Μπένος, Πλίαγκας (75′ Λύτρας), Βούλγαρης.

αλκαζαρ-0125

Διαιτητική Τριπλέτα

Τζήλος, Παπαδημητρίου, Αναστασίου.

αλκαζαρ-0103