Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Σε πνιγμό οφείλεται και ο θάνατος του Γιάννη Κορδώση, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες σε αρδευτικό κανάλι, στην Κατοχή Μεσολογγίου, μαζί με τον Βασίλη Γρατσάνη.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Γιάννη Κορδώση και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται, ότι και ο θάνατος του Βασίλη Γρατσάνη οφείλεται στον ίδιο λόγο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στις δύο σορούς των δύο ανδρών.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στους δύο νέους. Στη 1.00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του άτυχου Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο η κηδεία του φίλου του Γιάννη Κορδώση.

Τα άψυχα σώματα των δύο άτυχων νεαρών ανασύρθηκαν λίγο μετά τον εντοπισμό του οχήματός τους σε αρδευτικό κανάλι βάθους έξι μέτρων, στην Κατοχή Μεσολογγίου.
Και οι δύο ήταν δεμένοι με τις ζώνες τους ενώ υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποιος οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο οδηγός δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο Βασίλης Γρατσάνης αλλά ο Γιάννης Κορδώσης.

Όσον αφορά στις έρευνες, για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας. Απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να δώσει πάντως η προανάκριση που ειναι σε εξέλιξη.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

Πηγή: antenna.gr/news