Στοίχημα: Κερδίζει η Πορτογαλία

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Πορτογαλία και Χιλή. Οι Ίβηρες θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς αποδίδουν καλύτερα σ’ ολόκληρη τη διοργάνωση και έχουν περισσότερο βάθος στον πάγκο. Επιλογή προκύπτει και απ’ το Κόπα Σουνταμερικάνα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αποτελέσματα για αγώνες live, στη σχετική κατηγορία του site.

Το παίρνει η Πορτογαλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Χιλή, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.50. Με άνεση και στυλ τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της η Πορτογαλία, που μάζεψε 7 πόντους και σκόραρε ισάριθμα γκολ. Μετά το «μουδιασμένο» 2-2 της πρεμιέρας με το Μεξικό, ακολούθησαν δύο σερί εύκολες και δίκαιες νίκες με Ρωσία και Νέα Ζηλανδία, αναμετρήσεις όπου η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έδειξε να βελτιώνεται και να εμφανίζει τις πραγματικές δυνατότητες της. Είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει πολλές επιλογές, ο πάγκος της είναι «βαθύς», σήμερα θεωρείται φαβορί κόντρα στη Χιλή. Οι Χιλιανοί δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στον όμιλο, κέρδισαν με το… ζόρι στην πρεμιέρα το Καμερούν (2-0 μετά το 80’), ακολούθησαν δύο σερί ισοπαλίες με Γερμανία και Αυστραλία. Οι λίγες ποιοτικές επιλογές αναγκάζουν τον κόουτς Πίτσι να χρησιμοποιεί συνεχώς τους ίδιους παίκτες, κάτι που έχει φέρει κόπωση. Επιλέγουμε τον άσσο.

Μπορεί το διπλό η Κορίνθιανς

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πατριότας – Κορίνθιανς, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.12. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Κορίνθιανς, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Πατριότας της Κολομβίας απέκλεισε την Έβερτον (Χιλή) στον πρώτο γύρο, ανατρέποντας την ήττα 1-0 του πρώτου αγώνα στην εντός έδρας ρεβάνς (προκρίθηκε στην παράταση). Είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην Κορίνθιανς, η οποία διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και περισσότερη εμπειρία στις διεθνείς διοργανώσεις, στον πρώτο γύρο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε (Χιλή). Πορεύεται αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα με ρεκόρ 8-2-0, είναι πρωτοπόρος στη Serie A Βραζιλίας με 26 πόντους, στο +4 απ’ την Γκρέμιο. Δίνουμε προβάδισμα στην πιο ποιοτική Κορίνθιανς και επιλέγουμε το 2 DNB.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.