Έγινε η συνέλευση αναμένονται οι εξελίξεις…

Την Τρίτη 20 Ιουνίου έλαβε χώρα στο Δημαρχείο των Φαρσάλων η ετήσια συνέλευση της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων έπειτα από την άνοδο των «Μυρμιδόνων» στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ-6159

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπήρξε Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της σεζόν ενώ αναλύθηκε και το πλάνο πάνω στο οποίο κινήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» και εν τέλει κατάφεραν να πετύχουν την πολυπόθητη άνοδο.

Την παρουσίαση και την ανάλυση του απολογισμού έκαναν ο πρόεδρος του Αχιλλέα κ. Χρήστος Μπασαγιάννης και ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Τσαπραΐλης.

Έπειτα από τον απολογισμό υπήρξε διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων μελών και της Διοίκησης όπου συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που αφορούν τον Ιστορικό Αχιλλέα.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ-6155

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέφρασαν την «πικρία» τους για την μικρή προσέλευση στην συνέλευση (σ.σ παρευρέθηκαν γύρω στα 30 άτομα) παρά το γεγονός πως η συνέλευση ήταν ανοιχτή για όλα τα μέλη.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Χρήστος Τσαπραΐλης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου του Αχιλλέα Φαρσάλων έπειτα από δυο συναπτά έτη για προσωπικούς λόγους όπως δήλωσε ο ίδιος και πλέον θα παραμείνει ως μέλος στην «οικογένεια» του Αχιλλέα.

Εντός της εβδομάδος αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλους τους τομείς στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο».

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ-6153

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ-6152